ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Consumul de alcool in timpul sarcinii dubleaza riscul de depresie al copilului - articole medicale

Consumul de alcool in timpul sarcinii dubleaza riscul de depresie al copiluluiFemeile care consuma alcool in cantitati moderate, in timpul sarcinii, isi expun copiii unui risc dublu de a suferi de depresie si anxietate, mai tarziu in viata, arata un nou studiu.

Cercetatorii australieni au descoperit, dupa ce au monitorizat 2.000 de femei si copiii acestora, ca o sticla de vin consumata saptamanal, in primul trimestru de sarcina, dubleaza riscul copilului de a suferi de depresie si anxietate, relateaza The Telegraph.

Insa, de multe ori, aceste probleme nu sunt vizibile decat atunci cand copilul inainteaza in varsta. Totusi, asa cum fumatul nu are intotdeauna ca rezultat cancerul la plamani, asa si expunerea fatului la alcool nu are intotdeauna consecintele amintite, au mai explicat cercetatorii de la Institutul de Cercetare pentru Copii Telethon.

Raportul, publicat in jurnalul Addiction, a mai concluzionat ca o treime dintre mame au consumat alcool in timpul sarcinii, majoritatea cazurilor fiind femei cu venituri dintre cele mai mari.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/11-23-2009/consumul-de-alcool-in-timpul-sarcinii-dubleaza-riscul-de-depresie-al-copilului-957801




Consumul de alcool in timpul sarcinii dubleaza riscul de depresie al copilului - articole medicale - startsanatate