ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Consumul de peste predispune la diabet - articole medicale

Consumul de peste predispune la diabetLaudat pentru efectele sale asupra sanatatii, pestele prezinta totusi cateva riscuri, si nu e vorba despre oase. Potrivit specialistilor, consumul de peste predispune la diabet.

Fiind atat de laudat pentru acizii grasi omega 3 continuti, pestele cu siguranta sfarseste pe masa multora, macar de doua ori pe saptamana. Pentru inima, consumul de peste este benefic, insa potrivit specialistilor de la Scoala de Sanatate Publica Harvard din Boston, Massachusetts, acesta mareste predispozitia catre diabet.

Conform Reuters, care citeaza American Journal of Clinical Nutrition, de la doua portii de peste pe saptamana, riscul este demn de luat in seama.

In cadrul studiului, care s-a intins pe o perioada de 18 ani, au fost monitorizate 152.700 de femei si 42.504 barbati. In aceasta perioada de timp, 9.380 de persoane s-au imbolnavit de diabet, motivul principal reprezentandu-l acizii grasi omega 3 care se gasesc in peste.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/10-15-2009/consumul-de-peste-predispune-la-diabet-919866




Consumul de peste predispune la diabet - articole medicale - startsanatate