ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Copiii cu probleme emotionale, obezii de maine - articole medicale

Copiii cu probleme emotionale, obezii de maineStudiile anterioare au aratat ca increderea mica in propria persoana si imaginea proasta de sine, toate se regasesc in cazul marii majoritati a persoanelor obeze sau supraponderale. Dar pana acum nu s-a stiut care apare prima: obezitatea si apoi frustrarile sau invers.

Un studiu recent realizat la King's College, in Londra, a aratat ca acestea se afla in stransa legatura si ca obezitatea este, de fapt, o urmare a problemelor emotionale, conform physorg.com.

Concluzia a aparut dupa studierea a 6.500 de cazuri urmarite inca din anii '70, cand subiectii nu aveau decat 10 ani. In acea perioada, copiii fusesera deja diagnosticati cu probleme emotionale. Cand acestia au depasit varsta de 30 de ani s-a descoperit ca aceia care, in copilarie, aveau o imagine negativa de sine se transformasera in adulti obezi.

La fel s-a intamplat si in cazul copiilor care simteau ca nu-si controleaza propria viata sau care isi faceau des griji. Fetele risca mai mult decat baietii sa ia in greutate din aceste cauze, au stabilit cercetatorii.

Astfel ca, pentru a nu deveni obezi, copiii trebuie ajutati sa intelega nu doar in ce consta o alimenetatie echilibrata, dar trebuie sa fie ajutati sa isi rezolve problemele emotionale si sa scape de enxietate, a explicat unul dintre cercetatorii implicati in cercetare, Andrew Ternouth.

Practic, sanatatea si armonia mentala merge mana in mana cu cea fizica, a explicat el.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/09-16-2009/copiii-cu-probleme-emotionale-obezii-de-maine-887704




Copiii cu probleme emotionale, obezii de maine - articole medicale - startsanatate