ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Cu ce te ajuta mersul pe bicicleta - articole medicale

Cu ce te ajuta mersul pe bicicletaMersul pe bicicleta, care devine un mijloc de transport urban din ce in ce mai popular, este un sport excelent pentru sanatate, bun pentru inima si pentru starea de spirit.

Chiar daca mersul pe bicicleta este privit ca o forma de miscare usor de practicat si posibila la orice varsta, in conditii normale de sanatate, specialistii in medicina sportiva atrag atentia ca sunt necesare masuri de precautie inainte de a aborda acest sport, informeaza cardiovascular.

Din punct de vedere estetic, dupa mai multe saptamani de mers pe bicicleta in mod regulat, muschii picioarelor vor capata o forma placut conturata si chiar intregul corp se va distinge printr-o tinuta mai frumoasa. Cu perseverenta, vor disparea chiar si kilogramele in plus.

Ridicarea moralului

Dincolo de beneficiile din punct de vedere estetic si al sanatatii, mersul pe bicicleta este bun pentru starea de spirit. Iesirile impreuna cu prietenii, cu familia sau cu alti pasionati de aceasta forma de miscare, in parcuri sau chiar in afara orasului, reprezinta un mijloc excelent de destindere.

Placerea simpla de a te plimba si de a descoperi peisajul, combinata cu faptul ca la fiecare iesire iti simti corpul tot mai pregatit si dornic pentru pedalare, face din mersul pe bicicleta un sport care ridica moralul. Aceasta ar fi o explicatie pentru zambetul larg pe care il afiseaza iubitorii acestui sport.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/fitness/cu-ce-te-ajuta-mersul-pe-bicicleta-1178992




Cu ce te ajuta mersul pe bicicleta - articole medicale - startsanatate