ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Cum altfel poti intrebuinta berea - articole medicale

Cum altfel poti intrebuinta bereaBerea este nelipsita de la orice petrecere, iar de fiecare data cand iesi cu prietenii, este bautura potrivita pentru tine. Are numeroase beneficii asupra sanatatii, de la prevenirea infarctului pana la protejarea impotriva pietrelor la rinichi, dar ea poate avea si numeroase alte intrebuintari, despre care nu stiai.

Daca gradina ta este invadata de fluturi si insecte care iti distrug florile si plantele decorative, poti lasa intre ele o mostra de paine inmuiata in bere pentru a-ti proteja florile din gradina, informeaza care2.com.

Berea, consumata moderat, este cea mai buna modalitate de a-ti intari tonusul si vitalitatea. Vitamina B continuta face minuni pentru intreg organismul, dar trebuie evitate excesele.

Mai poate fi folosita si ca masca de par, pentru ca hraneste radacina si ii reda firului rezistenta de care are nevoie.

Astfel, inainte de a te spala cu samponul obisnuit, maseaza scalpul cu bere din abundenta si lasa sa actioneze 15 minute. Clateste si spala cu samponul obisnuit podoaba capilara si vei vedea inca de la prima aplicare ca firul de par isi recapata vitalitatea si elasticitatea naturala.

Petele de ulei sau cafea de pe canapea, fotolii sau haine pot disparea dupa o spalare cu bere a acestora. Daca pata se afla pe covor, agita intai sticla de bere, dupa care o poti adauga peste pata. Cu o perie, poti scapa de pata imediat, dupa care clatesti cu apa din abundenta.

Daca vrei sa obtii o friptura la cuptor gustoasa sau legume marinate delicioase, adauga putina bere deasupra si uita mancarea in cuptor o jumatate de ora. Ciupercile, legumele si carnea vor fi moi, suculente, iar gustul va fi pe masura.

Daca vesla ta din inox are cateva pete de la apa pe care o folosesti la spalat sau produsele de curatat, inlocuieste-le cu putin bere. Agita putin inainte sa o folosesti si freaca cu buretele de vase obisnuit. Vei avea din nou vesela impecabila, fara nici o pata.

Nu in ultimul rand, daca in timpul verii insectele iti dau batai de cap, poti scapa de aceasta problema stergand masa cu putina bere sau uitand o bucata de paine inmuiata in bere intr-un colt al mesei. Nu vei mai avea probleme cu insectele care nu te lasa sa te bucuri de vremea frumoasa de afara.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/03-17-2010/cum-altfel-poti-intrebuinta-berea-1002922




Cum altfel poti intrebuinta berea - articole medicale - startsanatate