ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Cum depozitati alimentele in frigider, respectand regulile de igiena - articole medicale

Cum depozitati alimentele in frigider, respectand regulile de igienaFrigiderul este de mult timp un element incontestabil al confortului modern. Prezent in toate caminele, faciliteaza conservarea alimentelor si simplifica viata.

Totusi, prost utilizat, poate rapid sa devina sursa de pericol si responsabil de infectii grave. Deci este important sa stim sa aranjam produsele alimentare la o temperatura buna, fiecare avand locul sau, caci diferitele parti ale frigiderului nu le mentin la acelasi grad.

mancaruri gatite, produse lactate (iaurt, branza proaspata, deserturi pe baza de lactate, crema proaspata, conserve desfacute).

Compartimentul de la mijloc

Legume, zarzavaturi, fructe preparate, produse de patiserie, sos de casa.

Partea de jos si sertarul

Branzeturi, unt, lapte, legume, fructe proaspete.

Usa

Oua, sosuri industriale, bauturi.

Repere privind durata conservarii

Mezeluri: sase zile, lapte pasteurizat: doua zile, unt pasteurizat: 25-30 zile, oua: 21 zile, fructe, legume preparate: doua zile, legume crude: doua zile, fructe proaspete: cinci zile, produse de patiserie: doua zile.

E bine de stiut. Inainte de a aranja produsele, indepartati ambalajele groase din carton sau plasticul, inutile (ele pot transporta germeni si modifica temperatura): carton de oua, cutia de iaurt.

Elemente de baza privind protectia alimentelor

Nu amestecati genurile si nu puneti in contact produsele gatite cu cele crude. Ambalati-le separat in materiale speciale sau introduceti-le intr-un recipient inchis ermetic. Curatati cu regularitate frigiderul, folosind apa cu lamaie, in care s-a adaugat otet alb.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/sanatate/cum-depozitati-alimentele-in-frigider-respectand-regulile-de-igiena-1174853




Cum depozitati alimentele in frigider, respectand regulile de igiena - articole medicale - startsanatate