ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Cum faci cea mai buna omleta - articole medicale

Cum faci cea mai buna omletaCine nu stie sa faca o omleta? Dar cati dintre noi stiu sa faca o omleta perfecta? Diferenta este data de gust si de aspect. Cateva trucuri simple pot transforma o omleta banala intr-un fel de mancare cu totul special.

Omleta este un fel perfect de mancare si dimineata, si la pranz si, uneori, chiar si la cina. Oul, ingredientul pentru omleta este un aliment sanatos si ieftin, un motiv in plus, scrie shine.yahoo ca sa faci, mereu, o omleta perfecta.

Secretul omletei perfecte nu este sa bati cu sete ouale. Chiar din contra. Daca bati ouale foarte tare, ceea ce rezulta este o omleta cauciucata si densa.

Secretul marilor bucatari este ca la fiecare doua oua intregi sa adaugi, in plus, un galbenus. Din albusul ramas poti face separat o omleta de albus, pentru aceeasi masa. Nu bate ouale prea mult. Trebuie batute cu furculita, doar cat sa se omogenizeze.

Omleta nu trebuie prajita in tigai foarte mari. Daca o faci din oua multe, evident ca ai nevoie de o tigaie mare, daca daca sunt putine oua, foloseste o tigaie cu diametrul cat mai mic, astfel incat omleta sa fie groasa.

Pune verdeturi in omleta, boabe de mazare, boabe de porumb sau rosii in ulei, taiate in bucatele. Nu folosi rosii crude, pentru ca sunt prea zemoase si strica omleta. Merge insa foarte bine sa adaugi ardei gras, rosu sau verde, tocat in bucatele mici. Un alt secret sa sa pui legumele in tigaie cu doua minute inainate de a pune ouale batute.

In omleta trebuie sa amesteci. Foloseste o spatula lata, pentru ca omleta sa se desfaca in bucatele pufoase. Adauga branza rasa, daca vrei, peste omleta exact cand este gata, apoi rastoarna omleta in farfurie. Este suficient de fierbinte pentru ca branza sa se topeasca.

Omleta se face la fel de bine in tigai antiaderente fie ca pui, fie ca nu pui ulei. Nu pune sare in omleta. Aceasta se adauga doar la final.

Si un ultim sfat, pentru a face cea mai buna omleta: nu o prajii niciodata pana se usuca.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/ceai/cum-faci-cea-mai-buna-omleta-1198348




Cum faci cea mai buna omleta - articole medicale - startsanatate