ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Cum iti alegi fondul de ten - sfaturi practice - articole medicale

Cum iti alegi fondul de ten - sfaturi practiceIndiferent cat de multa grija ai avea de piele, este posibil sa mai apara cate un rid, o pata rosie, un cos sau urme ale expunerii necontrolate la soare de-a lungul anilor.

Cu ajutorul fondului de ten potrivit, vei reusi sa acoperi toate aceste imperfectiuni. Trebuie sa tii cont de anumite lucruri atunci cand il alegi, conform All You.com, care iti da cateva sfaturi in acest sens:

- noile formule, care contin silicon ce netezeste suprafata epidermei, dar si pigment cu capacitate de propagare a luminii (pentru a lumina zonele mai inchise la culoare) sunt cele mai bune. In plus, trebuie sa aiba si factor de protectie solara integrat si antioxidanti, care sa previna aparitia petelor maronii.

- pentru a ascunde liniile fine de la coltul ochiului si nu numai, ai grija sa folosesti produse cu niacinamida, care incurajeaza productia de colagen.

- daca ai un ten gras, cauta marci pe care sa scrie "catifea", "mat" sau "satin". Asta iti garanteaza ca formula produsului ajuta la combaterea sebuumului in exces.

- femeile a caror piele e predispusa la roseata trebuie sa caute produse fara prea multi conservanti, acestia ducand la iritatii.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/ingrijire-corp/cum-iti-alegi-fondul-de-ten-sfaturi-practice-1185400




Cum iti alegi fondul de ten - sfaturi practice - articole medicale - startsanatate