ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Cum poti prepara medicamente naturiste - articole medicale

Cum poti prepara medicamente naturisteDaca te-ai saturat sa fii tot timpul racit, poate ca trebuie sa urmezi un tratament naturist de aceasta data, care sa-ti hraneasca si sa-ti protejeze intreg organismul pentru un timp indelungat.

Plantele cu proprietati curative nu se administreaza numai sub forma de ceai, tinctura sau sedinte de aromoterapie. Exista pastile naturiste care trateaza orice raceala si pe care le poti prepara chiar tu, acasa, informeaza naturalherbalism.com.

Poti adauga aromele favorite, pentru ca tratamentul sa fie o placere, sau mineralele si vitaminele de care stii ca ai nevoie pentru a-ti intari organismul.

Capsulele naturiste se prepara usor si sunt eficiente pentru viroze sau tulburari digestive.

Cere sfatul medicului tau daca vrei sa prepari pastilele, pentru ca el sa iti recomande plantele potrivite pentru afectiunea ta, dar si cantitatile corespunzatoare.

Mod de preparare

Pentru a-ti prepara tratamentul naturist, ai nevoie de uleiurile esentiale recomandate de catre medic, decoctul principal, pudra si ceara.

Adauga intr-un bol mare 30 de grame din decoct. Presara pudra deasupra si amesteca energic pana se obtine o pasta foarte consistenta, din care poti realiza pastilele.

Aseaza micile tale medicamente pe o banda de ceara si lasa-le sa se intareasca trei sau patru ore in frigider.

Pastilele naturiste pot fi pastrate la rece pana la patru saptamani. In acest timp, iti poti urma tratamentul recomandat de catre medic, cu micile capsule preparate de tine, acasa.

Uleiurile esentiale si extractele naturale ofera un gust deosebit si sunt recomandate pentru obtinerea unor pastile cu rol dezinfectant. Nu uita de menta, un ingredient absolut necesar.

Gustul deosebit si proprietatile sale curative recomanda menta ca remediu pentru organismul slabit. Nu urma un tratament naturist dupa propriul diagnostic insa.

Poti avea alergii sau sensibilitate la anumite plante. Tocmai de aceea sfatul medicului este absolut obligatoriu.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/08-28-2009/cum-poti-prepara-medicamente-naturiste-868087




Cum poti prepara medicamente naturiste - articole medicale - startsanatate