ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Cum poti salva lumea de incalzirea globala devenind vegetarian? - articole medicale

Cum poti salva lumea de incalzirea globala devenind vegetarian?Fiecare om ar putea fi un erou in lupta contra incalzirii globale daca ar consuma carne doar o data pe saptamana, cel putin asa crede Rajendra Pachauri, presedintele Grupului interguvernamental de experti in schimbarea climatica (GIEC), informeaza AFP.

Indianul considera ca oamenii ar putea renunta definitiv la consumul de carne in cativa ani daca ar incepe sa reduca treptat la aceste alimente.

"La inceput, renuntati sa mancati carne o zi pe saptamana, iar apoi reduceti gradual consumul. Ceea ce vreau sa subliniez este ca trebuie sa facem reduceri in consumul nostru in fiecare sector al economiei", a precizat vegetarianul Rajendra Pachauri.

Potrivit economistului, care a obtinut impreuna cu fostul vicepresedinte american Al Gore premiul Nobel pentru Pace in 2007, schimbarea dietei ar reprezenta un pas important in lupta impotriva incalzirii climatice deoarece cresterea animalelor contribuie la producerea de gaze cu efect de sera.

Rajendra Pachauri, in varsta de 68 de ani, si-a dedicate o mare parte din cariera conservarii mediului.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/09-07-2008/cum-poti-salva-lumea-de-incalzirea-globala-devenind-vegetarian-405716




Cum poti salva lumea de incalzirea globala devenind vegetarian? - articole medicale - startsanatate