ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Cum reduci natural riscul de cancer la san - articole medicale

Cum reduci natural riscul de cancer la sanHormonii joaca un rol important in aparitia cancerului la san, asa ca multe femei se imbolnavesc dupa menopauza. Si grasimea joaca un rol important, femeile supraponderale avand un risc mai mare de a dezvolta aceasta afectiune.

Astfel, alimentatia este cat se poate de importanta. Iata ce este bine sa consumi si ce nu, potrivit hormoni din cei cu care au fost hranite animalele, care raman la tine in corp si au efecte nocive. In plus, prea multe grasimi (din carnea rosie) impiedica descompunerea estrogenului si a toxinelor.

3. Incearca iodul. Daca o femeie are o densitate prea ridicata la nivelul sanilor, este bine sa consume in fiecare zi intre 150 si 300 mg de iod, acest supliment nefiind acelasi lucru cu iodul aplicat pe rani.

4. Consuma legume cricifere, precum broccoli, varza sau conopida. Acestea contin un compus care ajuta ficatul sa descompuna estrogenul si alti componenti nocivi, astfel incat organismul reuseste sa se detoxifice.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/cancer/cum-reduci-natural-riscul-de-cancer-la-san-1194532




Cum reduci natural riscul de cancer la san - articole medicale - startsanatate