ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Cum sa consumi cat mai multe lichide intr-o zi - articole medicale

Cum sa consumi cat mai multe lichide intr-o ziUn trup sanatos este un trup de care ai foarte multe grija. Daca mananci si bei sanatos vei avea parte de o buna functionare a muschilor, tubului digestiv si a altor organe.

Pentru a fi cat mai sanatoas este bine sa consumi cat mai multe lichide. Citeste in continuare cateva sfaturi, oferite de eHow, pentru a putea consuma zilnic cat mai multe lichide.

Incearca sa bei cel putin 8 pahare de apa pe zi. Incepe de dimineata pentru a avea timp sa bei numarul total necesar de pahare de apa.

Tine pe birou o sticla cu apa sau un pahar si bea din cand, te vei simti mai energic si vei avea mai mult spor la munca.

Umple in fiecare dimineata o sticla cu apa si ia-o cu tine in drumul spre birou. Daca mergi cu masina personala poti lua o gura de apa la semafor, iar daca mergi cu transportul in comun vei avea mai mult timp la dispozitie.

Pastreaza in frigider o sticla cu apa rece, astfel incat atunci cand ajungi acasa de la birou sa poti sa bei, insa ai grija sa nu fie foarte foarte rece pentru a nu te imbolnavi.

Prepara-ti un ceai de plante, poti sa il faci rece. Poti procura singur plantele, astfel vei sti ca ceea ce bei este 100% natural. Ceaiul de menta este perfect pentru mai multa energie si o senzatie de racoare.

Evita sa consumi bauturile cu zahar sau sifon. Daca esti nevoit sa consumi un pahar cu o astfel de bautura, incearca sa bei un pahar cu apa imediat dupa.

Daca nu iti place gustul apei plate normale, incearca apa cu diferite arome. In zilele noastre apa este disponibila in magazine cu diferite arome. Daca nici aceste arome nu iti plac, poti lua o lamaie si sa ii schimbi gustul cum doresti.

Mananca alimente bogate in apa, precum pepenele. Evita sa consumi alcool, acesta nu este o buna sursa de lichide.


A.G.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/05-29-2009/cum-sa-consumi-cat-mai-multe-lichide-intr-o-zi-768701




Cum sa consumi cat mai multe lichide intr-o zi - articole medicale - startsanatate