ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Cum sa devii vegetarian - articole medicale

Cum sa devii vegetarianDaca vrei sa devii vegetarian si te sperie gandul de a elimina complet carnea din alimentatie, afla ca nu trebuie decat sa elimini treptat fripturile si mancarurile grele.

Trecerea la dieta vegetariana nu se va face brusc, pentru ca organismul se va simti slabit si va avea nevoie de proteinele din carne. Inlocuieste treptat aceste alimente cu produse vegetale, bogate in proteine si minerale, informeaza theveggietable.com.

Daca preferi toate tipurile de carne, renunta la ele treptat. Inlocuieste-le cu alte alimente si ofera organismului un timp suficient de indelungat pentru a se obisnui cu noua dieta.

Fructele, legumele sau soia vor deveni preferatele tale. Daca ai anumite mancaruri pe baza de carne pe care le consumi in mod regulat, incearca sa le diminuezi si, treptat, sa renunti la ele.

Iti va fi greu la inceput sa renunti la carne, dar daca iti vei impune sa o consumi doar atunci cand iesi in oras si nu acasa, in timp, te vei obisnui fara ea.

Cu ce inlocuiesti carnea

Toate alimentele vegetale pot substitui carnea. Totusi, la inceputul dietei vegetariene, ea va fi inlocuita cu alimente consistente, pentru ca organismul sa nu resimta trecerea brusc.

Incearca snitelul din soia sau mancarea pe baza de soia, pentru a inlocui pofta de carne. Daca o singura masa pe zi de soia nu este suficienta, nu ezita sa consumi de mai multe ori pe zi alimente pe baza de soia.

Nu ingrasa, iar gustul lor placut te va cuceri in timp. Mai mult, nu vei fi infometat, iar organismul nu va simti schimbarea drastica din dieta zilnica.

Ardeii umpluti cu orez si legume, ciupercile, mazarea, fasolea sau produsele lactate inlocuiesc cu succes carnea.

Daca te-ai decis sa devii vegetarian, nu trebuie sa renunti la alimentele preferate. Vei vedea ca pastele, adaugate in alimentatie in locul carnii, pot fi la fel de gustoase.

Pastreaza retetele personale, inventate in orele petrecute in bucatarie, si adapteaza-le la noua dieta. De asemenea, atunci cand servesti masa in oras, nu uita sa consulti atent meniul.

Unele feluri de mancare par a fi potrivite pentru noul tau stil de viata, dar ele pot contine carne sau mezeluri, pe care va trebui sa le elimini treptat din alimentatie.

Vegetarienii care nu respecta aceste cateva reguli ale alimentatiei corecte pot suferi un dezechilibru nutritiv.

Tocmai de aceea, trebuie sa te asiguri ca in fiecare zi consumi vitaminele, proteinele si mineralele necesare oricarui organism sanatos.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/07-10-2009/cum-sa-devii-vegetarian-815002




Cum sa devii vegetarian - articole medicale - startsanatate