ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Cum sa iti aranjezi dormitorul pentru a te odihni cel mai bine - articole medicale

Cum sa iti aranjezi dormitorul pentru a te odihni cel mai bineSomnul este extrem de pretios, el fiind acela care iti da energia sa treci cu bine peste ziua ce urmeaza si sa lasi deoparte grijile, agitatia si stresul din ziua care tocmai s-a incheiat. Din pacate, el este de multe ori perturbat.

Factorii sunt numerosi, de la un partener care sforaie, zgomote din afara camerei, pana la felul in care este aranjat dormitorul. Iata cateva sfaturi oferite de anxietate si sa nu mai poti adormi. Inainte sa te culci, intoarce ceasul cu fata spre perete, astfel incat sa nu vezi cifrele.

Ferestrele

Cu cat reusesti sa blochezi mai bine sursele de lumina pe timpul noptii, cu atat vei reusi sa te odihnesti mai bine, caci organismul va produce melatonina.

Lumina de la stalpul de afara iti poate strica somnul, asa ca asigura-te ca ai draperii groase. Daca acest lucru nu este posibil, tine ochii acoperiti cu ochelari speciali conceputi pentru somn.

Televizorul

Televizorul nu are ce sa caute in dormitor. In plus, multa lume este tentata sa adoarma cu el deschis sau sa amane somnul tot butonand telecomanda.

Animalele

Veste rea pentru patrupedul tau, dar nu are ce cauta in dormitor. Studiile cercetatorilor de la clinica Mayo arata ca 53% dintre persoanele cu somn fragmentat aveau un animal de companie in dormitor care ii deranja, fara a fi constienti de asta. In 21% dintre cazuri era vorba de caini si in 7% de pisici.

In plus, persoanele predispuse la alergii sau cu astm vor avea probleme cu respiratia si nu se vor putea odihni optim.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/somn/cum-sa-iti-aranjezi-dormitorul-pentru-a-te-odihni-cel-mai-bine-1188728




Cum sa iti aranjezi dormitorul pentru a te odihni cel mai bine - articole medicale - startsanatate