ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Cum sa mananci mai putin - articole medicale

Cum sa mananci mai putinTe-ai hotarat ca dupa Craciun sa tii o dieta pentru ca grasimile si carnea de porc si-au pus amprenta asupra siluetei tale. Vrei sa ai din nou o talie de invidiat, un abdomen plat si sa fii tonic.

Iti este greu sa renunti la gustarile dintre mese sau la fripturile uriase cu care te-ai obisnuit in perioada Sarbatorilor. The-perfectshape.com ofera cateva ponturi utile pentru orice persoana care are probleme in a respecta dieta alimentara impusa de nutritionisti.

Mananca mai putin, dar des. Pastreaza cele trei mese principale, dar redu din portii, astfel incat poti ajunge sa consumi chiar si cinci mese pe zi, dar nu atat de bogate.

Bea apa inainte sa te asezi la masa. Apetitul exagerat nu va mai fi o problema si vei consuma mai putin decat de obicei. Mananca in farfurii mici. Acest lucru iti va da senzatia ca doar atat poti manca pentru moment si este de fapt un pont psihologic pentru cei care au probleme in a respecta dieta.

Spala-te pe dinti dupa fiecare masa. Daca te numeri printre persoanele care nu pot manca dupa ce si-au periat dintii, in special seara, este o masura perfecta pentru evitarea mesei tale nocturne.

Cu cat consumi mai multe legume, cu atat senzatia de satietate se va instala mai rapid. Incearca sa reduci, chiar sa elimini, dulciurile si zaharul din alimentatia zilnica. Este principalul aliat al apetitului ridicat.

Nu manca repede. Cu cat vei termina mai rapid ceea ce ai in farfurie, cu atat vei dori sa o umpli la loc. Mananca incet, pentru a savura orice aliment si vei vedea ca mica ta farfurie va fi suficienta pentru cateva ore bune.

Micul secret al pastrarii dietei este guma de mestecat. Daca simti ca cedezi tentatiei, mesteca o guma si in scurt timp vei uita de prajiturile delicioase din fata ta.

Este important gustul si nu cantitatea mancarii, deci consuma mai putin, dar delicios, decat mult, greu si nesanatos.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/01-01-2010/cum-sa-mananci-mai-putin-984115




Cum sa mananci mai putin - articole medicale - startsanatate