ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Cum sa mentii alimentele proaspete cat mai mult timp - articole medicale

Cum sa mentii alimentele proaspete cat mai mult timpAlimentele proaspete sunt cele mai gustoase si mai sanatoase, dar din pacate ele nu isi pastreaza aceasta stare prea mult timp.

Iata ce poti face pentru a le mentine asa cat mai mult timp, conform apa peste ele, in care sa pui nici mai mult, nici mai putin decat o picatura de otet. Daca adaugi mai mult, ele nu vor mai fi bune la gust.

Cumpara de la localnici

Atunci cand pleci la cumparaturi, incearca sa iei fructe si legume de la localnici. Cu cat au calatorit mai putin, cu atat sunt mai proaspete.

Stocheaza carnea si pestele pe care vrei sa le gatesti in partea de jos a frigiderului

In partea de jos a frigiderului sunt cele mai scazute temperaturi, asa ca va sta in siguranta carnea pe care o vei gati curand.

Nu iti sufoca alimentele

Nu iti tine fructele si legumele in pungi si caserole etans de plastic. Respiratia este o parte importanta din mentinerea prospetimii fructelor si legumelor, asa ca asigura-te ca ele nu sunt private de oxigen.

Cum mentii branza

Branza este destul de sensibila, dar o regula este ca cu cat e mai umeda, cu atat este mai predispua la mucegai. Branza uscata, precum parmezanul sau romano, rezista mai mult, pe cand mozzarella are un termen de valabilitate mai redus.

Umezeala este de vina

Umiditatea este foarte importanta pentru mentinerea prospetimii fructelor si legumelor. Clateste legumele cu apa si apoi usuca-le cu prosoape de hartie, tinandu-le apoi si in frigider tot invelite in hartie.

Daca vezi ca verdeturile au inceput sa se usuce, incearca sa le pui in apa proaspata cateva minute.

Ai grija la cartofi

Cartofii nu trebuie tinuti in frigider, caci se fac dulci din cauza ca amidonul se transforma in zahar. Tine-i intr-un loc uscat si racoros, unde sa aiba ventilatie.

Pune verdeata in pungi etans

Verdeata sta cel mai bine in frigider in pungi etans, rezistand in acest fel chiar si o luna.

Scapa de gandacei

In mod normal, pastele nu se strica, dar se poate intampla sa faca insecte. Pentru a evita acest lucru, pune in pungile sau recipientele in care tii pastele cateva frunze de busuioc.

Foloseste lamaie sau lime pentru fructe

Avocado si merele au o durata de viata incredibil de scurta. Daca pui putina zeama de lamaie sau lime peste ele le vei mentine proaspete si cu un aspect placut.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/alimente/cum-sa-mentii-alimentele-proaspete-cat-mai-mult-timp-1181830




Cum sa mentii alimentele proaspete cat mai mult timp - articole medicale - startsanatate