De ce sa dai banii pe sucuri nesanatoase din comert, cand iti poti prepara in casa niste bauturi delicioase, in cateva minute.
Potrivit alcool, si de o sticla de vin alb sec si jumatate de sticla de schnaps de piersica.
Preparare:
- Taie ananasul in felii rotunde, fiecare de 2 centimetri si jumatate grosime, dupa care marunteste-l in bucati mai mici.
- Taie capsunele in patru si feliaza lamaia (cu care vei garnisi paharul);
- Amesteca lichidele. Vinul alb este de preferat fata de cel rosu, pentru ca are o aroma mai subtila si se potriveste si completeaza foarte bine cu ananasul;
- Amesteca fructele cu lichidul, prima data afinele, care se scufunda, bucatelele de ananas, apoi capsunele, care se ridica la suprafata.
- Lasa-le in lichid pentru cel putin 1-2 ore, pentru a se umple de savoare.
- La final, poti sa-ti servesti prietenii, ajutandu-te de o lingurita, cu care sa pui fructe si lichid in cantitati echilibrate in pahare.
http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/alcool/cum-se-prepari-un-sangria-delicios-rapid-1197817