ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Cum sa renunti la rontait snacksuri? - articole medicale

Cum sa renunti la rontait snacksuri?Senzatia de foame care ne impinge sa rontaim tot felul de snacksuri si dulciuri intre mese poate fi redusa cu ajutorul a cinci alimente: orezul, ouale, pestele, branza proaspata si legumele verzi.

Nutritionistul Olivier Nordon sustine ca daca mancam macar unul dintre aceste alimente la mesele principale senzatia de foame nu ne va mai chinui la scurt timp dupa ce mancam si nu vom mai fi tentati de covrigei, alune, chipsuri si prajituri.

Foamea este provocata de scaderea glicemiei, adica a nivelului de zahar in sange. Daca mancam alimente ce contin glucide cu asimilare lenta, glicemia este mentinuta in limite normale mai mult timp, iar foamea nu mai apare atat de repede, relateaza nutrisport.fr.

Orezul contine astfel de glucide cu asimilare lenta, motiv pentru care ne ajuta sa ne simtim satui cateva ore dupa masa. Alte alimente care ne asigura proteine de calitate sunt pestele, ouale si branza proaspata.

Si fibrele alimentare ne ajuta sa facem fata tentatiei de a rontai intre mese pentru ca isi maresc volumul in stomac si absorb apa, ceea ce ne face sa ne simtim satui. Printre cele mai bogate in fibre se numara legumele verzi: salata, spanacul, brocoli, fasolea, varza.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/10-21-2008/cum-sa-renunti-la-rontait-snacksuri-439607




Cum sa renunti la rontait snacksuri? - articole medicale - startsanatate