ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Cum sa scapi de celulita in noua minute - articole medicale

Cum sa scapi de celulita in noua minuteMiraculoasa crema anticelulitica, fabricata pe baza celulelor stem din plante, este eficienta dupa numai noua zile de utilizare. Produsul se numeste Adonia LegTone si va fi lansat pe piata din Marea Britanie saptamana viitoare.

Crema va costa 68 de lire, iar producatorii se asteapta la un mare succes. Cu toate acestea, unii oamenii de stiinta nu cred in eficienta produsului, informeaza Daily Mail.

Parerile expertilor sunt impartite si, in timp ce scepticii cred ca este o simpla intoxicare, cei care dau o sansa cremei sunt de parere ca daca ea este eficienta, cu siguranta producatorul merita un premiu Nobel.

Testele realizate in laborator au dat rezultate in numai noua minute si tocmai de aceea, dupa numai sapte zile de la lansarea pe piata americana, Adonia LegTone nu mai exista in magazine.

In Marea Britanie, producatorii spera sa inregistreze acelasi succes, mai cu seama ca au deja, inainte de lansare, 100.000 de cereri. Expertul care a creat produsul crede ca succesul lui se datoreaza formulei precise folosite, obtinute in urma studiilor stiintifice.

"Cele mai multe creme anticelulitice nu sunt demonstrate clinic sau au o rata foarte scazuta a eficientei. Tocmai de aceea nu au succes si multe femei sunt dezamagite", a spus medicul Mark Binette.

Adonia LegTone reduce celulita cu 47% in numai noua minute, iar dupa sase saptamani de utilizare are o eficienta de 70%. Testele realizate de producatori nu au fost facute publice, ci doar rezultatele.

Tocmai de aceea, scepticii cred ca, daca nu sunt cunoscute in totalitate conditiile in care s-au realizat testele, rezultatele pot fi eronate.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/03-05-2009/cum-sa-scapi-de-celulita-in-noua-minute-685013




Cum sa scapi de celulita in noua minute - articole medicale - startsanatate