ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Cum sa slabesti chiar mancand la restaurant - articole medicale

Cum sa slabesti chiar mancand la restaurantCum este vara si ba iesi la o terasa cu prietenii, ba esti la mare si nu poti sa iti faci singur mancarea, este greu sa iti pastrezi dieta si iti este tare frica sa nu pui la loc kilogramele pe care le-ai dat jos cu atata efort in aceasta primavara.

Totusi, poti sa mananci in localuri fara nicio problema si sa-ti mentii silueta, atata timp cat stii niste reguli, precum cele oferite de grasimi. Intr-un restaurant modern, care se respecta, nimeni nu se va uita ciudat la tine.

Ai grija la aperitiv

Uneori aperitivul contine fel de fel de creme si ingrediente care ingrasa, asa ca daca iti este pofta de asa ceva, poti renunta la felul principal de mancare. Poti pur si simplu consuma o salata cu tot felul de sendvisuri si alte amestecuri de pe tava cu aperitive si atat.

Ai grija cu alcoolul

Bautura poate sa omoare orice dieta, asa ca trebuie sa ai mare grija cu ea. In primul rand, nu amesteca mai multe feluri, iar daca vrei sa pastrezi o limita, este mai bine sa comanzi cate un pahar de vin decat o sticla intrega, caci altfel iti este foarte usor sa intreci masura fara macar sa iti dai seama.

Ai grija la portii

Restaurantele au de obicei portii si de 3 ori mai mari decat cele pe care ar trebui sa le consumi fiind la dieta. Mananca pana cand nu iti mai este foame, nu pana simti ca iti plesneste rochia.

O portie de carne nu trebuie sa fie mai mare decat o carte de joc, o salata verde nu mai mare de causul mainii, un fruct cat o minge de tenis, iar o bucata de branza nu mai mare decat degetul aratator si mijlociu impreuna.

Practica regula celor 3 inghitituri

Incearca sa iti potolesti pofta de dulce cu ajutorul fructelor, dar daca acest lucru nu mai este posibil la un moment dat si simti ca trebuie sa mananci neaparat o prajitura, nu gusta din ea de mai mult de 3 ori, dupa care las-o deoparte.

Este foarte posibil ca organismul sa considere ca este suficient si sa nu mai pofteasca in aceeasi zi la ceva dulce, iar tu sa scapi cu mai putine calorii.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/slabire/cum-sa-slabesti-chiar-mancand-la-restaurant-1181918




Cum sa slabesti chiar mancand la restaurant - articole medicale - startsanatate