ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Cum scapam de astenia de primavara - articole medicale

Cum scapam de astenia de primavaraAstenia de primavara este un fenomen pe care il suportam foarte greu, mai ales in diminetile in care trebuie sa mergem la servicu.

Mesele sanatoase si ore multe de odihna va vor ajuta sa va mobilizati mai bine in fata acestei stari de molesala, informeaza Evenimentul Zilei.

In acest context, incercati sa eliminati noptile pierdute si sa va alcatuiti un meniu alimentar echilibrat si sanatos.

Nu sariti peste micul dejun! Studiile arata ca romanii nu sunt familiarizati cu aceast masa, peste care sar cu usurinta. Chiar daca nu aveti pofta de mancare, cu noaptea in cap, incercati sa consumati fulgi de ovaz, cereale cu lapte, caise uscate sau un iaurt cu fructe.

Consumati fructe si legume! Cruditatile reprezinta elementele de baza a unei alimentatii sanatoase. Chiar daca nu sunteti innebuniti dupa "verzituri", acestea sunt mult mai sanatoase si reprezinta o sursa inepuizabila de energie.

Inlocuti biscuitii, ciocolata sau napolitanele cu portocale, mandarine sau mere. In acelasi timp, puteti consuma alune, fistic si legume precum sfecla sau pastarnacul, preparate la cuptor. O alta solutie o reprezinta si fructele uscate.

Consumati lactate! Produsele lactate sunt bogate in proteine si vitaminele A si B 12. Acestea reprezinta si o sursa de calciu, care va ajuta sistemul osos. Acestea intaresc sistemul imunitar si va feresc de racelile caracteristice acestui sezon.

Nu pierdeti noptile! Trebuie sa va odihniti circa 8 ore pe noapte, pentru o odihna eficienta a sistemului nervos. "Noptile albe" creeaza un dezechilibru al sistemului nervos, iar oraganismul va face fata tot mai greu la provocarile cotidiene.

Plimbati-va si faceti sport! Chiar daca sunteti tentat sa leneviti si sa fiti foarte putin activ, iesiti la plimbare. Vremea se imbunatateste si veti putea frecventa parcurile si gradinile orasului in care locuiti.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/03-01-2009/cum-scapam-de-astenia-de-primavara-684006




Cum scapam de astenia de primavara - articole medicale - startsanatate