ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Cum slabeste Oprah Winfrey? - articole medicale

Cum slabeste Oprah Winfrey?Celebrul antrenor de fitness al lui Oprah Winfrey, Bob Greene, a dezvaluit secretele dietei vedetei de televiziune, care s-a ingrasat cu 20 de kilograme dupa mai multe probleme de sanatate.

Celebra pentru dietele sale, Oprah trebuie sa respecte un program drastic de intretinere pentru a reusi sa ajunga din nou la greutatea pe care o avea in 2005, de 72 de kg, informeaza Webmd.com.

Obisnuieste-te ca vei slabi

Metoda infometarii sau cea a interzicerii anumitor alimente nu este una potrivita pentru a scapa de kilogramele in plus.

Riscul ca pofta exagerata de mancare sa apara dupa incheierea dietei este foarte mare, tocmai de aceea trebuie ocolita aceasta strategie.

"Nu incercati sa schimbati dintr-o data regimul vostru alimentar. Incercati sa introduceti treptat in alimentatie mancaruri sanatoase, fara grasimi", a spus Bob Greene.

Evitarea cantarului

Cel putin o luna dupa ce ai inceput dieta incearca sa nu te apropii de cantar. Progresele pe care speri sa le inregistrezi vor intarzia sa apara si acest lucru te va demoraliza.

"Macar sase saptamani nu trebuie sa va cantariti. Puteti fi dezamagiti si daca vointa de a slabi dispare, orice regim veti adopta va fi un esec", a mai spus Greene.

Respectarea exercitiilor fizice

Exercitiile fizice sunt cele cu ajutorul carora se ard caloriile si nu regimul alimentar. Masa musculara a orgasmului trebuie stimulata, iar antrenamentele in sala trebuie sa se realizeze pe clase de muschi.

Efectele nu vor fi imediate, acesta fiind un program de lunga durata pe care atat Oprah Winfrey cat si multe alte femei il adopta pentru a avea, pe termen lung, un trup de invidiat.

Relaxarea

A asculta muzica preferata sau a iesi cu prietenii pot fi activitati relaxante. Pauza este foarte importanta intr-o dieta, tocmai de aceea ea trebuie respectata cu strictete pentru ca organismul sa se poata relaxa.

Exercitiile, un mod de viata

Greene crede ca exercitiile fizice, realizate cu placere, pot fi considerate un stil de viata. El a dat exemplul unui om de afaceri care isi facea exercitiile zilnice in birou, in timpul programului de lucru.

In timp ce stabilea termenii unui contract, el facea exercitii pe bicicleta si isi lucra anumite clase de muschi. "Este un exemplu extrem, dar atunci cand ai doar cateva minute la dispozitie solutia poate fi utila", a mai spus celebrul antrenor.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/01-19-2009/cum-slabeste-oprah-winfrey-625208




Cum slabeste Oprah Winfrey? - articole medicale - startsanatate