ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Cum te face mai frumoasa miscarea fizica - articole medicale

Cum te face mai frumoasa miscarea fizicaStii ca miscarea te face sa slabesti, asa ca automat te face mai frumoasa si mai sanatoasa. Totusi, sunt si alte modalitati in care sportul iti imbunatateste aspectul fizic.

Iata cateva dintre acestea, potrivit pielea uscata, cu acnee si cu alte probleme

Transpiratia ajuta la reglarea temperaturii corpului, hidrataza pielea si echilibreaza nivelul de electroliti precum sodiul si calciul.

Transpiratia se elimina prin pori, curatandu-i de mizerii, sebuum, bacterii si celule moarte. Aceasta contine si un antibiotic natural, care ajuta la distrugerea bacteriilor si la diminuarea problemelor epidermei, inclusiv a acneei si a eczemelor.

Sportul reduce retentia de apa, ochii umflati si balonarea

Daca nu vrei ca ochii tai sa fie umflati, rosii si cu cearcane, fa miscare in fiecare zi, pentru a-ti imbunatati sistemul limfatic. Astfel, este redusa si retentia apei de catre organism, iar tu vei parea mai supla. In plus, este prevenita balonarea, dar si bolile de inima, atacul cerebral sau diabetul.

Ajuta la o crestere mai rapida a parului

Exercitiile imbunatatesc circulatia, fapt care ajuta foliculii de par, oferindu-le oxigen si nutrientii esentiali. Acesta este unul dintre motivele pentru care femeilor care au probleme cu caderea parului le este recomandat masajul.

Sportul scade si nivelul de cortizol din corp, lucru benefic, pentru ca aceasta substanta duce la caderea podoabei capilare.

Intarzie aparitia ridurilor

Pielea este construita din doua proteine care ofera aspectul tanar: colagenul si elastina. Odata cu trecerea anilor, acestea scad (din cauza expunerii la soare, a stresului oxidativ, a varstei).

Exercitiile fizice regulate si intense ajuta la cresterea nivelului de elastina si colagen, astfel incat pielea sa fie mai groasa (cu cat este mai subtire, cu atat este mai predispusa la riduri).

Ai grija ca pe timpul antrenamentelor si nu numai, sa ramai hidratat.

Sportul ajuta la "somnul de frumusete"

Sportul te ajuta sa ai parrte de un somn mai linistitor si odihnitor. Asta pentru ca reduce nivelul de cortizol, astfel incat sa te simti mai relaxat si sa te poti odihni. Totusi, nu este bine sa faci miscare imediat inainte de culcare, ci cu cel putin trei ore inainte.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/fitness/cum-te-face-mai-frumoasa-miscarea-fizica-1194735




Cum te face mai frumoasa miscarea fizica - articole medicale - startsanatate