ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Curcan sau sunculita, care e mai "light" pentru micul dejun? - articole medicale

Curcan sau sunculita, care e mai "light" pentru micul dejun?Ai sa razi, dar nu intotdeauna dejunurile care par usoare din punct de vedere caloric chiar sunt asa. Iar cele care par sa musteasca de calorii nu sunt deloc niste bombe.

Daca ai pofta si de carne de curcan, fie ca e un carnacior sau un mezel pe care l-ai vrea prajit, si de sunca pe care sa o parpalesti in tigaie, nu e nevoie sa-ti spunem ca ar trebui sa te limitezi doar la unul dintre produse. Dar care dintre cele doua are mai putine calorii?

Conform CookingLight.com, in mod surprinzator, sunca, chiar si prajita, are mai putine calorii.

Doua bucati de sunca taiate de macelar de langa os au cu 20% mai putina grasime saturata decat oricare alta sunca, gustul fiind acelasi, si contin cu 267 de miligrame de sodiu mai putin decat mezelurile din carne de curcan, despre care ai putea crede ca sunt mai sanatoase. Si colesterolul este, de asemenea, mai putin.

Daca optezi pentru carnea de curcan procesata, in detrimentul unui mic dejun traditional, tot e o alegere buna, pentru ca are mai putine grasimi saturate, la jumatate chiar.

A.S.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/08-22-2009/curcan-sau-sunculita-care-e-mai-light-pentru-micul-dejun-859919




Curcan sau sunculita, care e mai "light" pentru micul dejun? - articole medicale - startsanatate