ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

De ce este cel mai greu sa scapi de ultimele 5 kilograme - articole medicale

De ce este cel mai greu sa scapi de ultimele 5 kilogrameOricare persoana a incercat sa tina o cura de slabire stie ca ultimele 5 kilograme propuse sa fie date jos sunt cel mai greu de convins sa plece, daca nu chiar imposibil.

De ce se intampla acest lucru mai mereu? Conform dieta devin mai putin grijulii, nu isi mai iau atatea masuri de precautie si nu mai calculeaza tot ce mananca", spune dr. Carla Wolper, profesor la sectia de psihiatrie de la Columbia Medical Center.

In plus, pe masura ce o persoana scade in greutate, metabolismul functioneaza mai lent. De aceea este bine ca din cand in cand sa fie reevaluata cantitatea optima de calorii consumate.

Oamenii normal ponderali au nevoie de mai putina mancare decat cei supraponderali. Asta nu inseamna ca trebuie sa mananci mai putin, ci doar sa alegi alimente mai dense, cu mai putine calorii si mai multi nutrienti, precum fructele, legumele sau carnea slaba.

In plus, daca pana la acel moment ai tinut doar dieta alimentara, este bine sa incepi sa faci si exercitii fizice, astfel incat corpul sa simta un nou imbold de a merge mai departe. Iti vei revigora muschii, fapt ce va face metabolismul sa functioneze mai rapid. Un kilogram de grasime arde in jur de 4 calorii pe zi, in timp ce un kilogram de muschi arde in jur de 14 calorii pe zi.

O alta varianta este aceea ca pentru 2 saptamani sa consumi mai multa mancare decat in timpul dietei, pentru ca organismul sa se reechilibreze, dupa care scade cantitatea de mancare din nou.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/slabire/de-ce-este-cel-mai-greu-sa-scapi-de-ultimele-5-kilograme-1184049




De ce este cel mai greu sa scapi de ultimele 5 kilograme - articole medicale - startsanatate