ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Depaseste usor starile de apatie - articole medicale

Depaseste usor starile de apatieStarile de apatie apar tot timpul. Fie ca este vremea de vina, o indispozitie sau pur si simplu un plan care nu-ti reuseste, starea mai putin buna este inevitabila si poate dura cateva zile chiar. Poti depasi aceasta etapa in timp, fara sa iei nici o masura sau imediat, tinand cont de cateva ponturi simple.

Steadyhealth.com are solutia rapida a revenirii tonusului tau. Nu uita ca mediul tau, anturajul, casa sau biroul joaca un rol decisiv in restabilirea echilibrului mental. Deci cauta ca macar 30 de minute in fiecare zi sa te simti bine fie acasa fie la birou sau impreuna cu prietenii tai.

Specialistii americani sunt de parere ca ai nevoie de o singura ora pentru ca toate gandurile negative sa dispara si sa o poti lua de la capat. Mai mult decat atat, dezordinea, mizeria si lucrurile imprastiate din casa ta contribuie la acutizarea starilor de depresie.

O casa curata, cu multa lumina va fi privita intotdeauna ca un loc de reculegere si reincarcare a bateriilor. Mai mult, mirosul influenteaza decisiv pofta de viata pe care o avem atunci cand ne intoarcem acasa.

Astfel, fa-ti rezerve de aromele sau florile preferate si aseaza-le pe masa pentru ca atunci cand te intorci acasa parfumul lor sa te binedispuna. Florile sunt un element de relaxare in sine, deci de fiecare data cand ai ocazia, cumpara-ti florile favorite pentru a le avea la tine acasa.

Planurile de masa pot fi si ele considerate elemente de terapie. Daca zaharul si semipreparatele se consuma la fiecare masa, nu este de mirare de ce starea mai putin buna nu te ocoleste. Mai multe fructe si legume in alimentatia ta semnifica de fapt o alimentatie sanatoasa, orientata catre un organism tonic si energic.

Cand ai o stare mai putin buna muzica te ajuta sa o depasesti fara nici un efort. Potrivit psihologilor, oamenii au tendinta de a-si concentra intreaga atentie si toate gandurile catre ceea ce asculta si astfel vor depasi problemele personale.

Este foarte important sa razi in fiecare zi, indiferent de motiv. Vei vedea ca brusc ai capatat mai multa pofta de viata.

Acestea sunt doar cateva din ponturile utile de care poti tine cont pentru a avea un tonus de invidiat in fiecare zi. Nu uita insa ca principala modalitate de a scapa de stres si presiunea zilnica este sa indepartezi sursa lui.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/02-23-2010/depaseste-usor-starile-de-apatie-997426




Depaseste usor starile de apatie - articole medicale - startsanatate