ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dezleaga misterul mancarimii ochilor - articole medicale

Dezleaga misterul mancarimii ochilorSimti uneori mancarimi in zona ochilor, iar senzatia dispare doar dupa cateva secunde. Pentru ca miscarile sunt involuntare, nu ai acordat atentie acestui lucru.

Mai mult, imediat dupa ce senzatia a disparut, pentru cateva secunde iti va fi dificil sa deschizi ochii. Aceste mancarmi pot persista saptamani sau chiar luni, fara sa le acorzi atentie, pentru ca nu sunt dureroase si apar doar ocazional, informeaza mayoclinic.com.

Exista cazuri in care simplele mancarimi de ochi pot ascunde afectiuni grave. Specialistii americani sunt de parere ca mancarimile suparatoare apar mai frecvent in cazul alcoolicilor, persoanele care consuma cafea in exces, pe fond de stres, extenuare fizica, fumat sau pur si simplu din cauza unei iritatii in zona ochilor.

Multe dintre afectiunile oculare sunt insotite de mancarimi, deci daca neplacerea persista, poate ca ar trebui sa consulti un oftalmolog.

Mai mult, daca observi ca iti este greu sa deschizi ochii dupa ce ai indepartat neplacerea, vizita la medic devine obligatorie. La fel daca zona respectiva este umflata, iritata, ochii iti lacrimeaza si genele iti cad.

Mai mult, daca mancarimea s-a extins si in alte parti ale fetei, poate ca ar trebui sa te gandesti serios la o programare la oftalmolog.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/02-02-2010/dezleaga-misterul-mancarimii-ochilor-992090




Dezleaga misterul mancarimii ochilor - articole medicale - startsanatate