ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dieta cu lactate te ajuta sa slabesti si sa te feresti de bolile de inima - articole medicale

Dieta cu lactate te ajuta sa slabesti si sa te feresti de bolile de inimaUnii spun ca branza iti da cosmaruri, dar se pare ca e un pret mic pentru a obtine silueta mult visata. Un studiu realizat in Australia a scos la iveala faptul ca, intr-adevar, lactatele te ajuta sa dai jos kilogramele in plus.

In cadrul studiului, mai multi voluntari au fost trecuti pe o dieta saraca in calorii, dar bogata in lactate, incluzand branza, iaurt si lapte slab. S-a dovedit ca cei care au renuntat la alte alimente, consumand mai des lactate, au dat cele mai multe kilograme jos, relateaza Daily Mail.

Si asta pentru ca branza este bogata in proteine, dand mai repede senzatia de satietate, au explicat cercetatorii.

In cazul celor care au consumat cele mai multe portii de lactate s-a observat si o scadere a tensiunii, ceea ce sugereaza ca, un astfel de regim, pe termen lung, te fereste de bolile de inima.

In plus, lactatele sunt o buna sursa de calciu, vitamine si proteine. Totusi, oamenii de stiinta de la Universitatea Curtin din Perth avertizeaza asupra continutului mare de sare intalnit in cazul unor sortimente de branza.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/10-23-2009/dieta-cu-lactate-te-ajuta-sa-slabesti-si-sa-te-feresti-de-bolile-de-inima-929071




Dieta cu lactate te ajuta sa slabesti si sa te feresti de bolile de inima - articole medicale - startsanatate