ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dieta mediteraneana previne depresia - articole medicale

Dieta mediteraneana previne depresiaOamenii care tin o dieta mediteraneana, bogata in legume, fructe, nuci, cereale integrale, ulei de masline si peste, prezinta un risc mai mic de a deveni depresivi, potrivit unui nou studiu.

Cercetatorii spanioli au studiat 10,094 de persoane si au constatat ca cei care au urmat dieta mediteraneana prezinta un risc cu 30% mai mic de a suferi de depresie, in comparatie cu persoanele care nu urmeaza un astfel de regim alimentar, informeaza Web MD.

Oamenii de stiinta au colectat informatii cu privire la alimentele consumate in mod regulat. Dupa patru ani si jumatate de studiu, cercetatorii au descoperit 480 de cazuri noi de depresie.

Nu se stie modul exact in care produsele alimentare din dieta mediteraneana pot lupta impotriva depresiei, insa componentele individuale ale dietei imbunatatesc functionarea vaselor de sange, lupta impotriva inflamatiilor si reduce riscul aparitiei bolilor de inima.

Almudena Sanchez-Villegas, unul dintre cercetatorii care au facut studiu, spune ca toate alimentele prezente in dieta mediteraneana sunt importante, insa daca s-ar consuma fiecare produs in parte nu ar exista acelasi efect.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/10-06-2009/dieta-mediteraneana-previne-depresia-909169




Dieta mediteraneana previne depresia - articole medicale - startsanatate