ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dieta pentru care Oprah face lobby - articole medicale

Dieta pentru care Oprah face lobbyOprah Winfrey, despre care se stie ca face eforturi pentru a-si tine greutatea sub control, a gasit o dieta in care crede cu tarie si pe care vrea sa o impartaseasca lumii intregi.

Este vorba despre dieta doctorului Peter D'Adamo, un guru in domeniu, care sustine ca genele sunt responsabile pentru acumularea kilogramelor, dupa cum relateaza Daily Mail. El a impartit oamenii in sase grupe, fiecare cu dieta proprie.

Ce dieta ti se potriveste?

1. Vanatorul: inalt, slab, exces de adrenalina si energie, sensibil la alergii si atacuri de astm. Poti manca: alimente cu continut scazut de gluten si carne. Alimente: vita, miel, somon, branza, orez brun, broccoli, grepfruit. Evita: alune, cereale, seminte

2. Profesorul: Puternic, musculos, tolerezi o gama larga de bacterii. Poti manca: carne alba si peste, alege o dieta pe baza de plante. Alimente: curcan, peste alb, fasole neagra, mazare, tofu, ulei de masline, avocado, morcovi. Evita: mancaruri cu zahar si carbohidrati albi.

3. Exploratorul: musculos, aventuros, spate lat, solduri inguste. Cel mai probabil nu tolerezi cofeina si alcoolul. Poti manca: mancaruri care contin cupru, cum ar fi legumele si ficatul, fasole, branza si carne. Alimente: ficat, miel, mozarella, linte, pastarnac, ghimbir, zmeura. Evita: alcoolul, cafeaua, calmantele.

4. Culegatorul: Plinut, chiar si atunci cand nu esti supra-ponderal. Tendinta spre obezitate. Poti manca: alimente cu continut ridicat de proteine. Alimente: miel, curcan, oua, calcan, branza, spanac, nuci. Evita: mancaruri prajite sau preparate la cuptorul cu microunde.

5 . Razboinicul: Lung, desirat, aspect tanar si sanatos. Poti manca: dieta pe baza de plante. Alimente: biban, branza, alune, tofu, ulei de nuci, conopida. Evita: painea alba, pastele, lactatele cu multa grasime si carnea.

6. Nomadul: osatura pronuntata, musculos, cu picioarele mai lungi decat trunchiul. Sistem imunitar slabit. Poti manca: alimente bogate in acizi grasi, cum ar fi somonul si scrumbia, carnea rosie si lactatele. Alimente: vita, ficat, hering, caviar, branza cheddar, alune pecan. Evita: glutenul, ovazul, secara.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/10-30-2008/dieta-pentru-care-oprah-face-lobby-454091




Dieta pentru care Oprah face lobby - articole medicale - startsanatate