ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dieta pentru un corp bine lucrat - articole medicale

Dieta pentru un corp bine lucratUn corp bine lucrat nu inseamna numai exercitii fizice adecvate fiecarei clase de muschi ci si o dieta corespunzatoare. Astfel, in numai zece saptamani de exercitii fizice si alimentatie corecta vei avea trupul mult visat.

Pasii mici sunt cei mai siguri, deci nu te grabi sa iti lucrezi corpul pentru ca exista riscul aparitiei febrei si intinderilor, informeaza about.com.

Organismul are nevoie de doua saptamani pentru a se acomoda cu orice schimbare de dieta. Astfel, la fiecare 14 zile vei incerca sa schimbi cate ceva in alimentatia ta.

In primele doua saptamani vei elimina grasimile de la fiecare masa. Astfel, friptura in ulei va fi inlocuita cu cea pe gratar sau pur si simplu cu carnea fiarta. Salatele le vei prepara cu ulei de masline, iar carnurile bogate in grasimi le vei inlocui cu peste sau vita.

In saptamanile trei si patru vei elimina zaharul din alimentatie. Mai intai vei uita de sucurile obisnuite si vei opta pentru apa plata. Zaharul va fi drastic redus, iar zaharina nu iti va lipsi din casa.

In urmatoarele saptamani iti vei controla atent consumul de apa. Pentru ca exercitiile fizice vor fi mai complicate si te vor solicita mai mult, iar dieta va fi pe drumul cel bun, hidratarea este esentiala.

Vei incepe prin a consuma putin mai multa apa decat de obicei. Sucul este lasat deja deoparte pentru ca s-a inlocuit cu apa, deci primii pasi sunt facuti. Bea cel putin doua pahare de apa la fiecare masa si 16 pe tot parcursul zilei.

Ultimele etape

Pentru celelalte patru saptamani vei incerca sa iti controlezi atent vitaminele, mineralele si proteinele consumate la fiecare masa. Noteaza continutul caloric al fiecarui aliment si nu depasi necesarul zilnic recomandat de nutritionistul tau.

Esti foarte aproape de obtinerea unui corp bine lucrat, deci nu poti renunta la dieta ta alimentara si la exercitiile fizice. Respecta cele trei mese zilnic si imparte cantitatile de vitamine, proteine si minerale pentru fiecare masa.

Micul dejun va fi mai bogat, pranzul mai putin bogat, iar cina va fi una usoara, pentru a putea sa te odihnesti corespunzator, fara sa ai stomacul plin. Grasimile vor fi si ele impartite in functie de momentul mesei.

Calculeaza-ti cantitatile necesare astfel incat micul dejun sa fie cea mai consistenta masa a zilei.

Daca iti este greu sa elimini obiceiurile alimentare nesanatoase, tot ce trebuie sa faci este sa le inlocuiesti cu altele mai putin nocive, iar in timp te vei obisnui sa mananci corect.

Nu te abate nici o secunda de la programul de exercitii in aceste zece saptamani. Este esential pentru a avea un corp bine lucrat, deci respecta indicatiile antrenorului tau, dar si ale medicului nutritionist, la care vei merge periodic.

Este foarte important sa vezi care sunt rezultatele dietei tale, iar o vizita la medic te va motiva sa continui regimul alimentar. Scoate cantarul din dulap si consulta-l in fiecare zi. Odata ce vei inregistra primele rezultate, vei fi multumit de dieta ta si o vei duce la bun sfarsit.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/10-26-2009/dieta-pentru-un-corp-bine-lucrat-931624




Dieta pentru un corp bine lucrat - articole medicale - startsanatate