ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dieta recomandata in timpul tratamentului homeopat - articole medicale

Dieta recomandata in timpul tratamentului homeopatAstazi, homeopatia a devenit o ramura importanta si extrem de populara in cadrul medicinei. Remediile homeopate trateaza cauzele profunde ale bolilor prin stimularea capacitatii naturale de vindecare a organismului, actionand atat asupra cauzei, cat si a simptomelor acuzate de catre pacient.

Tocmai de aceea, un diagnostic clar nu este neaparat necesar, dar acesta poate facilita vindecarea.

Spectrul bolilor care pot fi tratate prin homeopatie este destul de larg, incluzand anemia, insomnia, insuficienta renala, dependenta de tutun, eczeme, sinuzita, anxietate, alergii respiratorii si astm bronsic, dereglari hormonale, afectiuni ginecologice, migrena, gripa, iar lista poate continua.

De asemenea, tratamentul homeopat poate fi administrat concomitent cu medicamentele alopate, dar numai sub supravegherea atenta a unui medic homeopat specialist.

Secretul eficientei remediilor homeopate consta in priceperea medicului caruia te adresezi.

Nu este recomandat sa iti administrezi singur diverse astfel de medicamente, intrucat un specialist va sti cum sa iti structureze o schema de tratament elaborata in functie atat de afectiune, cat si de anumite alte aspecte, cum ar fi: tipul constitutional, profilul psihologic, factorii care inrautatesc sau amelioreaza simptomele etc.

Odata inceput un tratament homeopat, trebuie sa stii ca sunt anumite reguli de care ar fi bine sa tii cont.

Dieta alimentara nu este una drastica, insa ar putea stimula si potenta eficienta tratamentului. Iata mai jos cateva sfaturi in acest sens:

1. Evita alimentele cu o aroma puternica, cum ar fi ceapa, usturoi, menta, musetel. Acestea ar putea interactiona cu remediile homeopate care, dupa cum bine stii, sunt asimilate in organism prin papilele gustative.

2. Nu manca nimic si nu bea apa cu o jumatate de ora inainte si dupa administrarea remediului homeopat tocmai pentru a lasa respectivele substante sa isi faca efectul si pentru a fi asimilat de organism.

3. Fereste-te de parfumurile prea puternice. Pe acelasi principiu mentionat mai sus, chiar si mirosurile puternice de parfum sau de mancaruri pot influenta intr-o oarecare masura tratamentul pe care il urmezi.

4. Cafeaua - un subiect controversat. Unii medici homeopati interzic consumul de cafea, in vreme ce altii il limiteaza. Studiile realizate pana in acest moment nu ofera concluzii clare si sigure, insa cel mai bine ar fi sa consumi o singura cafea pe zi.

5. Elimina alimentele care iti fac rau. In general, in discutia preliminare cu medicul homeopat, acesta iti adreseaza numeroase intrebari cu privire la lucrurile, starile sau alimentele care iti agraveaza starea. Ei bine, elimina cu totul acele alimente care stii dinainte ca iti fac rau.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/tratament/dieta-recomandata-in-timpul-tratamentului-homeopat-1186759




Dieta recomandata in timpul tratamentului homeopat - articole medicale - startsanatate