ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dieta vegana ajuta in tratarea artritei - articole medicale

Dieta vegana ajuta in tratarea artriteiO dietana vegana, fara gluten, ar putea sa ajute persoanele care sufera de artrita reumatoida, arata un studiu recent, efectuat de Karolinska Institutet in Stockholm.

Studiul a implicat 66 de pacienti cu o varsta de 50 de ani, care sufera de artrita reumatoida. 38 dintre ei au urmat timp de un an o dieta vegana, iar alti 28 au urmat o dieta obisnuita.

Rezultatele studiului arata ca o dieta vegana poate proteja articulatiile, avand proprietati antiinflamatoare, informeaza Foodconsumer.

Termenul vegan se refera nu doar la alimentatie ci si la un stil de viata. Veganii sunt vegetarienii care au eliminat orice aliment de provenienta animala - lapte, oua, branza - si care sustin protejarea animalelor de orice fel de abuz.

Ca si pentru alte afectiuni, artrita nu poate fi vindecata, desi exista multe tratamente care ii incetinesc evolutia sau care tempereaza simptomele.

Artrita reumatoida (sau poliartrita reumatoida) este una din cele peste 100 de forme ale afectiunilor articulare inflamatorii cronice reunite sub denumirea de artrita si este una dintre cele mai invalidante forme, deoarece provoaca dureri ale articulatiilor si duce in cele din urma la deformarea acestora.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/01-11-2010/dieta-vegana-ajuta-in-tratarea-artritei-986579
Dieta vegana ajuta in tratarea artritei - articole medicale - startsanatate