ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dietele pentru dezintoxicare nu au niciun efect - articole medicale

Dietele pentru dezintoxicare nu au niciun efectDietele pentru dezintoxicare care au fost folosite cu scopul de a incepe un nou an au fost doar o risipa de bani, sunt de parere oamenii de stiinta.

Aproape un sfert din populatie a apelat la diete si multi dintre acestia au ales un plan de dezintoxicare a corpului, anunta Daily Mail.

O parte dintre aceste persoane au ales sa consume produse sanatoase, combinate cu produse de frumusete si produse de dezintoxicare. Insa expertii care au colaborat la un studiu avertizeaza ca in cele mai multe cazuri consumatorii cred ca acestea chiar isi vor face efectul, si de fapt nu se intampla asta.

Produsele pentru dexintoxicare pot fi asemanate oarecum cu consumul de droguri, creeaza un efect psihic de confort, dar nu au niciun efect, mai spun oamenii de stiinta. Oricine vrea sa isi revina dupa mesele imblesugate de sarbatori ar trebui sa recurga la leacuri cum ar fi reducerea cantitatii de alcool, sa consume hrana usoasa, sa faca exercitii si sa se odihneasca.

Odata urmate aceste sfaturi sistemul limfatic va fi ajutat, iar pielea noastra si restul organelor din corp se vor dezintoxica singure. Colin Berry,profesor la Queen Mary, Universitatea din Londra, spune ca" trebuie sa ne lasam corpul sa se curateasca singur, pentru ca are un sistem perfect care a functionat la toata lumea de atatia ani".

O echipa de chimisti si biologi au comparat produse pentru dezintoxicare de la doua companii si au ajuns la concluzia ca procesul era descris diferit de fiecare in parte. Concluzia la care au ajuns cercetatorii ca produsele pentru dezintoxicare nu functioneaza a fost publicata in jurnalul Charity Sense About Science.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/01-05-2009/dietele-pentru-dezintoxicare-nu-au-niciun-efect-590031




Dietele pentru dezintoxicare nu au niciun efect - articole medicale - startsanatate