ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dispozitiv de intinerire, care se poarta in gura (Galerie Foto) - articole medicale

Dispozitiv de intinerire, care se poarta in gura (Galerie Foto)Un dentist din Marea Britanie a inventat un dispozitiv din plastic, care se poarta in gura, despre care spune ca sterge instantaneu 10 ani de pe chip.

Dr. Nick Mohindra pretinde ca Oralift, produsul inventat de el, are puterea de a resculpta fata, facand-o sa para mai tanara si mai frumoasa, ridicand pometii, facand buzele sa para mai pline, zambetul mai frumos, ochii mai mari, iar cearcanele sau pungile de sub ei sa dispara.

In ansamblu, toate trasaturile fetei sunt ridicate, iar unele riduri sau linii ale fetei dimprejurul buzelor, mai ales, dispar, conform Daily Mail.

Fata devine mai ovala si mult mai simetrica, mai pretinde medicul dentist, aducand ca dovada multe dintre clientele sale care au achizitionat produsul cu 575 de lire sterline.



Potrivit medicului, femeile care au purtat acest dispozitiv doar o ora pe zi, o data la trei zile, au observat ca pielea lor este mai neteda, fara inesteticele vinisoare sparte. Iar beneficiile sunt pentru o viata, explica Mohindra.

Acelasi medic spune ca purtarea dispozitivului itinereste vazand cu ochii, in doar cateva zile, efectele fiind de neconstestat, la apogeu, dupa 3 ani.



Daca, initial, "suportul", introdus la cuptorul cu microunde pentru a se inmuia, se muleaza perfect in gura, in timp acesta incepe sa se intinda, fortand muschii fetei sa lucreze, marind stresul local si fortandu-i sa elibereze proteine care sa mareasca productia de colagen, benefic pielii.

Circulatia de la nivelul tenului se intensifica, pielea este mai bine oxigenata, devenind mai luminoasa si mai sanatoasa.



Intre 20 si 60 de ani, se pierd 40% dintre muschii faciali. Asa cum corpul poate fi antrenat pentru ca muschii sa fie in forma maxima si sa-si mentina volumul, asa si cei faciali pot fi pusi la munca, gratie Oralift, explica inventatorul.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/10-01-2009/dispozitiv-de-intinerire-care-se-poarta-in-gura-galerie-foto-904047




Dispozitiv de intinerire, care se poarta in gura (Galerie Foto) - articole medicale - startsanatate