ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dispozitive high-tech lupta impotriva obezitatii - articole medicale

Dispozitive high-tech lupta impotriva obezitatiiIn eforturile de a elimina fenomenul obezitatii, americanii intra in lupta cu dispozitive high-tech tot mai sofisticate, menite sa supravegheze atent progresele pacientilor, zi de zi.

Daca majoritatea dietelor si programelor pentru slabit includ si un jurnal al exercitiilor sau al caloriilor consumate, in locul jurnalelor clasice se vor utiliza computere. Asta dupa ce s-a constatat ca memoria poate juca feste si ca oamenii au tendinta sa minta, cand vine vorba de cat au mancat sau cat au alergat, arata AP.

Noile dispozitive, care sunt inca testate in laboratoarele din Los Angeles, pot inregistra cate minute face o persoana exercitii, cate alimente consuma si daca s-au dus cumva la fast-food in loc sa mearga in parc.

Aceste dispozitive ar putea ajuta milioane de persoane din Statele Unite, unde obezitatea a devenit o epidemie: doua treimi din adulti sunt supraponderali sau cantaresc mai multe decat ar trebui. Problema se aplica si la copii, care au un risc crescut de a avea tensiune mare, nivel crescut de colesterol sau diabet.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/01-08-2010/dispozitive-high-tech-lupta-impotriva-obezitatii-986010




Dispozitive high-tech lupta impotriva obezitatii - articole medicale - startsanatate