ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dureri si tensiune in zona gatului? Vezi cum scapi rapid de ele - articole medicale

Dureri si tensiune in zona gatului? Vezi cum scapi rapid de eleDaca locul de munca presupune disconfort si tensiune in zona gatului, o cafea te poate scoate din impas, au descoperit oamenii de stiinta norvegieni.

Ai spune ca probabil producatorii de cafea exagereaza, comandand studiu dupa studiu. Insa realitatea e ca analiza de fata, publicata de jurnalul BMC Research Notes si citata de LiveScience, a fost realizata de specialistii de la Sunnaas Rehabilitation Hospital, din Norvegia.

In urma cercetarii realizate pe un esantion de 48 de subiecti care au fost pusi sa lucreze la computer timp de 90 de minute, a reiesit ca participantii la studiu care consumasera cafea, nu mai mult de o cescuta, s-au plans mai putin de tensiune si dureri in zona gatului si a umerilor, comparativ cu cei care nu avusesera parte de aceeasi tratatie.

De mentionat e faptul ca o parte dintre subiecti, aproape jumatate, sufereau de dureri cronice de gat si umeri, in timp ce altii nu. In ambele grupuri s-au observat insa ameliorari, atunci cand s-a consumat cafea.

Circa 10% dintre persoanele care au joburi ce presupun lucrul la calculator se plang de astfel de dureri, arata statisticile.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/durere/dureri-si-tensiune-in-zona-gatului-vezi-cum-scapi-rapid-de-ele-1188619




Dureri si tensiune in zona gatului? Vezi cum scapi rapid de ele - articole medicale - startsanatate