ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Efecte secundare nebanuite: drama fetei care s-a trezit... barbat - articole medicale

Efecte secundare nebanuite: drama fetei care s-a trezit... barbatO tanara din China traieste o adevarata drama dupa ce s-a ales cu hirsutism (cresterea excesiva a firelor groase de par, inchise la culoare in zone unde, la femei, acesta este minim sau absent - n.red.), o boala care a fost cauzata de un transplant de maduva osoasa si medicamentatia ulterioara interventiei.

Pe fata si pe corpul tinerei Nana, in varsta de 16 ani, au inceput sa apara fire de par negru rigid, tipic barbatesc, la ceva timp dupa ce medicii au incercat sa-i salveze viata.

Tanara a aflat in 2010 ca sufera de anemie aplazica, noteaza boli, avem de-a face cu o deficienta a celulelor susa ale maduvei osoase, a caror functie este de producere a globulelor rosii si albe. Bolnavul simte semnele clasice de anemie (oboseala, paloare), fiind sensibil la infectii, iar sangele se coaguleaza mai greu.

Adolescenta a fost internata in spital, unde i s-a administrat un tratament medicamentos extrem de sever. Specialistii spun ca, fara tratamentul administrat, fata ar fi murit.

Starea ei s-a imbunatatit, insa a fost nevoita sa se confrunte cu o alta problema. "In fiecare zi, plange cand trebuie sa mearga la scoala", povesteste mama sa, completand ca efectul secundar a aparut cu totul neasteptat.

Nana este descrisa ca un elev excelent si un copil activ, insa, dupa ce parul i-a crescut masiv pe fata, s-a inchis tot mai mult in sine.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/tratament/efecte-secundare-nebanuite-drama-fetei-care-s-a-trezit-barbat-1196940




Efecte secundare nebanuite: drama fetei care s-a trezit... barbat - articole medicale - startsanatate