ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Esti deprimat? Afla cum poti sa-ti revii - articole medicale

Esti deprimat? Afla cum poti sa-ti reviiSimti ca nu mai suporti nimic din jurul tau? Ai nevoie cat mai des de pauze? Simti ca toate persoanele din jurul tau au ceva ceva cu tine?
Exista o sansa foarte mare sa suferi de depresie.

In fiecare an, 30 de milioane de persoane sunt diagnosticate cu o forma usoara de depresie si 18,8 milioane sufera de o forma mai grava.

In loc sa iti petreci timpul pe la cabinete medicale si sa iti cheltui banii pe tot felul de medicamente, de ce nu incerci sa scapi de depresie intr-un mod mai usor chiar la tine acasa? Sfaturi practice ti le ofera How Stuff Works.

Bineinteles, trebuie sa te asiguri de ce fel de forma de depresie suferi. Daca starea negativa persista foarte multe saptamani, atunci ai nevoie de ajutor de specialitate, insa pentru formele usoare afla in continuare ce trebuie sa faci.

Urmatoarele remedii te pot ajuta si vor face ca zambetul sa-ti revina pe chip:

Seleniul este un mineral care se gaseste din abundenta in alunele de Brazilia si poate fi foarte folosit impotriva depresiei. Anumite studii au demonstrat ca persoanele care au un nivel scazut de seleniu prezinta un risc marit de a suferi de anxietate, depresie si sa fie tot timpul obositi. Alte alimente bogate in seleniu sunt tonul, pestele-spada, stridiile si semintele de floarea-soarelui.

Daca faci parte dintre persoanele care beau cafea in fiecare dimineata, probabil ca stii momentele dificile in care ceasca magica lipseste.

Cercetatorii au descoperit ca daca consumi cofeina, starea ta de spirit se va schimba, vei fi mai putin irascibil si te vei simti mai bine. Expertii spun ca o ceasca sau doua de cafea pe zi te vor ajuta in cazul unei depresii usoare. Insa nu exagera, daca vei consuma prea multa cafea, vei deveni nervos.

In timpul unor studii, cercetatorii germani au descoperit ca pacientii care au consumat usturoi au stare de spirit mai buna. Incearca o cura cu usturoi pentru a te simti mai bine.

Nivelul scazut de vitamina B6 duce la depresie, mai ales in cazul femeilor care iau anticonceptionale. Inainte de varsta de 50 de ani barbatii si femeile trebuie sa asimileze zilnic aproximativ 1,3 mg de B6, dupa varsta de 50 de ani cantitatea recomandata este de 1,7 mg. Carnea de pui este recomandat persoanelor care au probleme cu vitamina B6.

Anumite studii au descoperit ca deficienta de acid folic este o cauza majora a depresiei. Deficienta de acid folic determina nivelul serotoninei sa scada, ceea ce poate duce la depresie. O cana de spanac fiert de poate ajuta sa asimilezi doza zilnica recomandata de 200 micrograme de acid folic.

Alimentele bogate in omega 3 te vor ajuta foarte mult in "lupta" impotriva depresiei.

Nu uita! Odihna este foarte importanta. Asigura-te ca dormi suficient. In drumul spre locul de munca opreste-te cateva minute si miroase florile din drum, te vei simti mul mai bine.

Evita produsele fast-food.

Petrece cat mai mult cu prietenii si familia, singuratatea iti va agrava forma de depresie. Sprijinul acestora te va ajuta foarte mult cand treci printr-o perioada dificila.

Razi cat mai mult. Gandeste-te la lucruri placute din cand in cand sau uita-te la imagini distractive. Rasul te ajuta foarte mult ca sa scapi de depresie.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/08-24-2009/esti-deprimat-afla-cum-poti-sa-ti-revii-863688




Esti deprimat? Afla cum poti sa-ti revii - articole medicale - startsanatate