ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Exercitii pentru liftingul facial - articole medicale

Exercitii pentru liftingul facialFoarte multe persoane trecute de prima tinerete apeleaza la sedinte speciale de intindere a pielii pentru a ascunde ridurile care le tradeaza varsta. Aceste sedinte sunt costisitoare si adesea sunt ineficiente daca alimentatia nu este atent controlata si orele de somn nu se respecta.

Astfel, poti face si tu acasa cateva exercitii de lifting facial, care te ajuta sa ai pielea mai intinsa, sa scapi de ridurile inestetice si sa pari mai tanar. Ayushveda.com ofera cateva ponturi utile persoanelor care nu isi pot permite sedinte saptamanale de lifting facial sau programul incarcat nu le permite sa faca un obicei din acest lucru.

Indiferent de metoda de lifting pentru care optezi, nu uita de regulile de alimentatie si hidratare, pe care va trebui sa le respecti daca vrei sa iti ascunzi varsta. Cei doi litri de apa nu iti vor lipsi in nici o zi, sucul de fructe de dimineata este esential, dar si legumele din abundenta de peste zi au si ele un aport important in atingerea scopului tau.

Presopunctura este metoda prin care poti avea si acasa mici sedinte de lifting facial. Este tehnica utilizata in medicina traditionala chineza, in care punctele de presiune sunt stimulate prin apasari profunde ale zonelor afectate de riduri. Nu uita sa porti manusi in timpul sedintelor tale de presopunctura, pentru a evita infectiile de la nivelul pielii.

Apasa zonele ridate pentru cateva secunde, incepand de la extremitatea ochiului. Nu trebuie decat sa cresti gradual presiunea acestor puncte. Vei imbunatati circulatia sangelui de la acest nivel, principala cauza in aparitia ridurilor.

Dupa ce ai terminat cu zona ochilor, continua cu cea a gurii, incepand de la extremitatile buzelor pana aproape de obraji. Specialistii americani sunt de parere ca primele rezultate le vei avea in cel putin o luna. Nu te grabi sa scapi repede de sedintele de lifting facial de acasa. Daca executi incorect miscarile, ele vor fi ineficiente.

Dupa ce ai stimulat circulatia sangelui prin apasari, incearca masajul facial al acestor zone. Prin miscari circulare, in sensul circulatiei sangelui, vei continua micile tale sedinte de intinerire de acasa. Poti incepe cu fruntea, vei continua cu zona ochilor si vei incheia cu cea a gurii si a barbiei. Nu uita sa apesi in timpul masajului zonele afectate de riduri, pentru a stimula circulatia sangelui.

Cel mai bun moment pentru realizarea sedintelor de lifting facial de acasa este dupa o baie fierbinte, atunci cand circulatia este stimulata. Nu renunta decat dupa 15 minute de masaj si presopunctura si intr-o luna vei avea primele rezultate.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/03-05-2010/exercitii-pentru-liftingul-facial-1000118




Exercitii pentru liftingul facial - articole medicale - startsanatate