ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Exercitii simple pentru spate - articole medicale

Exercitii simple pentru spateToata lumea ar trebui sa practice exercitii pentru spate, astfel incat sa se evite eventualele probleme. De multe ori oamenii ridica greutati si fac foarte multe exercitii, insa nu pentru spate. Citeste in continuare cum poti face cateva exercitii simple, astfel incat sa ai grija de spatele tau.

Life 123 iti propune trei exercitii simple, care te pot ajuta sa ai o pozitie corecta si sa nu ai probleme cu spatele.

Fa pe superman. Da, ai citit bine. Intinde bratul stang in fata, sus, iar piciorul stang intinde-l in spate cat de mult poti. Apoi ridica-te pe varful piciorului drept cativa centimetri. Stai in aceasta pozitie aproximativ 30 de secunde si apoi elibereaza. Apoi repeta exercitiul cu bratul si piciorul opus. Apoi ridica bratele si picioarele simultan si stai asa 30 de secunde. Dupa ce ai terminat, stai 30 de secunde si reia exercitiile.

Fa podul. In copilarie era o practica comuna, insa pe masura ce crestem uitam cat de bine ne faceau aceste exercitii. Incearca sa le reiei, spatele tau iti va multumi. Intinde-te pe spate pe podea. Pune palmele in spatele capului. Indoaie-ti genunchii si pune picioarele sub coase. Apoi ridica-te usor, ajutandu-se de maini si talpele picioarelor. Stai in aceasta pozitie intre 15 si 30 de secunde, apoi revino la podea. Odihneste-te si apoi repeta exercitiul.

Pentru exercitiul urmator, vei avea nevoie de un scaun si haltere. Pune mana stanga pe scaun, pentru a te sprijini, si ia haltera cu mana dreapta. Ridic-o stai putin si apoi trebuie sa te intorci in pozitia initiala. Apoi, tot cu haltera in mana, trage de mana in spate, dupa care trebuie sa te intorci la pozitia initiala. Repeta exercitiul de cateva ori, odihneste-te si apoi ia-o de la capat.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/12-04-2009/exercitii-simple-pentru-spate-966663




Exercitii simple pentru spate - articole medicale - startsanatate