ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Exercitiile fizice nu contracareaza efectele bauturii - articole medicale

Exercitiile fizice nu contracareaza efectele bauturiiEliminarea berilor in plus prin transpiratia din timpul exercitiilor fizice este un simplu mit, potrivit expertilor britanici, care sustin ca efectele alcoolului asupra organismului sunt de lunga durata si nu pot fi anulate doar prin cateva minute petrecute in sala de sport.

Potrivit unui studiu al Ministerului britanic al Sanatatii, peste 3,8 milioane de bautori adulti din Anglia incearca sa-si spele pacatele si sa scape de mahmureala cu cateva exercitii fizice, insa n-au nicio sansa sa evite astfel efectele nocive ale alcoolului, scrie The Telegraph.

"Adevarul este ca dupa o noapte grea la bar nu vei putea sa compensezi excesul de alcool facand exercitii fizice a doua zi. Efectele nocive ale consumului regulat de alcool se instaleaza treptat si vor fi descoperite abia cand e prea tarziu", a declarat Ministrul Sanatatii Publice din Marea Britanie, Gillian Merron.

Desi consumul de alcool poate aduce intr-adevar cateva calorii in plus, ce pot fi arse rapid in sala de sport, cercetatorii si medicii britanici avertizeaza ca acesta este cel mai putin important dintre efectele nocive ale bauturii.

"Alcoolul are propriul sau set de factori de risc: afectiuni ale organelor vitale, cresterea riscului de imbolnavire de cancer si asa mai departe. Efectele consumului regulat de alcool nu pot fi contracarate prin sport, indiferent cat timp ai petrece pe banda de alergat", sustine si Nicolay Sorensen, directorul de comunicare al departamentului britanic de stat pentru problemele cazuate de alcool (Alcohol Concern).
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/12-01-2009/exercitiile-fizice-nu-contracareaza-efectele-bauturii-960623




Exercitiile fizice nu contracareaza efectele bauturii - articole medicale - startsanatate