ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Exista si junk food sanatos: popcornul - articole medicale

Exista si junk food sanatos: popcornulAi auzit probabi de curele de slabire cu alimente fast food si nu le-ai crezut. Precum toata lumea si tu esti convins ca junk food-ul (hamburgerii, shaorma, cartofii prajiti sau snacks-urile) are numai efecte daunatoare asupra organismului.

Tot o forma de junk food este si popocornul, porumbul de floricele care era desertul preferat in copilarie. In prezent, floricelele sunt nelipsite din cinematografe, iar cererea este din ce in ce mai mare, informeaza suite101.com.

Un studiu al cercetatorilor americani a aratat ca porumbul de floricele preparat cu putin unt si sare dupa gust nu numai ca nu dauneaza sanatatii, dar are si efecte benefice.

Contine antioxidanti si polifenoli, substante ce se gasesc in legume, fructe si ceai verde, care actioneaza intr-un mod pozitiv asupra metabolismului.

Mai mult, specialistii americani au aratat ca popcornul elibereaza radicalii liberi, cu rol de protejare a celulelor. Consumul de floricele este benefic in bolile cardiovasculare si cancer.

Porumbul de floricele, ca toate cerealele, este bogat in vitamine, minerale si fibre, tocmai de aceea induc starea de satietate. Se recomanda persoanelor care vor sa piarda in greutate, daca sunt gatite fara unt, doar cu putina sare, pentru continutul scazut de calorii.

Pentru prepararea porumbului de floricele sanatos pentru organism, specialistii americani recomanda evitarea margarinei. Se prepara cu putin unt si tot atata sare.

Pentru a avea un gust deosebit, specialistii recomanda adaugarea usturoiului proaspat sau a unei cepe inca de la inceput. Poti adauga putin parmezan la sfarsit, iar floricelel tale pot deveni pranzul perfect.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/09-30-2009/exista-si-junk-food-sanatos-popcornul-902713




Exista si junk food sanatos: popcornul - articole medicale - startsanatate