ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Exista si un mod gresit de a face sport - vezi de ce nu slabesti - articole medicale

Exista si un mod gresit de a face sport - vezi de ce nu slabestiAi auzit ca yoga este unul dintre sporturile care te ajuta cel mai mult sa slabesti, asa ca incerci aceasta varianta, dar nu dai jos nici jumatate din kilogramele la care ai fi sperat. La fel poate ti s-a intamplat si cu alte tipuri de miscare de care te-ai tinut cu dintii, dar care te-au dezamagit.

Iata de ce uneori sportul nu te ajuta sa slabesti, conform calorii in 50 de minute, ceea ce nu este mai mult decat in cazul unei plimbari lejere. Chiar si o ora intensa de yoga nu te ajuta cu mai mult de 237 de calorii, asa ca este bine sa combini yoga cu un sport care iti creste ritmul inimii ceva mai mult.

2. Exersezi singura: este mai probabil sa incetezi sa mai faci sport daca nu ai o persoana care sa-ti tina companie si cu care sa te intreci, eventual. Daca nu vrei sa mergi la sala din motive financiare, gaseste-ti o prietena care sa vina la tine acasa si sa faceti sport impreuna.

3. Ridici greutati mari: nu are sens sa ridici greutati prea mari, caci doar te vei obosi, rezultatele fiind mult mai bune daca ridici greutati mici de mai multe ori. Ce este greu chiar iti adauga kilograme, crescand masa musculara, pe cand greutatile mici ajuta la arderea grasimilor.

4. Exersezi in acelasi ritm: la un moment dat, daca ritmul nu se schimba, exercitiile fizice devin inutile. Este bine sa combini perioadele in care faci sport la intensitate mare, maxima, cu cele de usoara relaxare. De exemplu, pedaleaza sau alearga cat de repede poti timp de 20-30 de secunde, dupa care, in urmatoarele 4 minute, continua intr-un ritm mai lejer. Repeta procedeul de 4-6 ori.

5. Cedezi foamei de dupa miscare: daca simti o senzatie arzatoare de foame dupa ce ai fost la sala si cedezi tentatiei, nu ai facut nimic. Incearca doar sa gusti ceva si sa bei multa apa si vei vedea ca treptat foamea se va diminua.

6. Faci miscare numai in spatii inchise: in comparatie cu sportul facut in casa sau intr-o sala, cel din aer liber are rezultate mai bune si scade mai mult nivelul de anxietate si stresul.

7. Faci doar aerobic sau exercitii cu greutati: pentru a fi in forma maxima, este esential sa combini cele doua tipuri de miscare. Alearga si mergi cu bicicleta, dar treci si pe la sala si ridica ceva greutati.

8. Exersezi fara muzica aceasta este unul dintre elementele principale in ceea ce priveste motivatia, dupa cum stii, proababil, pe pielea ta, dar cum au demonstrat si cercetatorii de la Universitatea Brunel din Middlesex. Asta pentru ca iti distrage atentia de la durere, disconfort si iti impune un ritm suficient de alert atunci cand melodiile sunt alese cum trebuie. Poate sa creasca capacitatea de anduranta cu 15%.

In afara de sport, si genele au un rol in procesul de slabire

9. Esti prea sensibil la miros: persoanele supraponderale sunt de obicei mai sensibile la miros fata de cele normal ponderale. Astfel, ele sunt si mai pofticioase.

10. Genele te fac flamand: s-a demonstrat ca mai multe gene se afla in stransa legatura cu obezitatea, asa ca unii oameni sunt pur si simplu ghinionisti si trebuie sa se lupte toata viata cu kilogramele in plus.

11. Esti femeie: cercetatorii spun ca barbatilor le este mai usor sa depaseasca poftele alimentare decat femeilor, asta din cauza diferentelor hormonale.

12. Varsta conteaza: metabolismul functioneaza din ce in ce mai lent odata cu trecerea anilor, scazand cu 2% la fiecare 10 ani. Astfel, daca nu vrei sa te ingrasi, odata ce inaintezi in varsta trebuie sa mananci din ce in ce mai putin.

13. Parintii te-au facut asa: un studiu realizat in Marea Britanie a aratat ca doar 4% dintre mamele fetelor normal ponderale erau obeze, in timp ce 41% dintre mamele fetelor supraponderale erau si ele obeze.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/slabire/exista-si-un-mod-gresit-de-a-face-sport-vezi-de-ce-nu-slabesti-1177064




Exista si un mod gresit de a face sport - vezi de ce nu slabesti - articole medicale - startsanatate