ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Fa-ti propriul salon de spa la tine acasa - articole medicale

Fa-ti propriul salon de spa la tine acasaSpa inseamna sanatate prin apa, din latinescul "Sanitas per aquam". Nu numai saloanele costisitoare iti pot oferi clipe de relaxare ci si baia ta, pe care o poti transforma in locul perfect de alungare a stresului zilnic.

Tehnicile de relaxare prin hidroterapie sunt eficiente pentru indepartarea tensiunilor vietii cotidiene dar micile detalii legate de amenajarea coltisorului de rai din casa ta vor face diferenta, informeaza ivillage.com.

Practicile de aromaterapie, muzica de ambianta, amenajarea incaperii cu gust, utilizarea uleiurilor si spumantelor speciale pentru relaxare sunt detalii esentiale care nu vor lipsi din micul tau salon de spa de acasa.

Micile detalii

Lumina este foarte importanta daca vrei sa te relaxezi complet. Cateva spoturi discrete, asezate deasupra oglizii baii tale sunt suficiente pentru a crea o ambianta intima, placuta.

O baie foarte aglomerata si dezordonata nu te va relaxa ci dimpotriva, te va obosi mai mult. Tocmai de aceea incearca sa amenajezi baia cu gust si toate produsele sa aiba locul lor, bine stabilit, in asa fel incat sa nu fie o incapere incarcata si obositoare.

Alege prosoapele mari, pufoase si albe. Dupa obisnuita sedinta de relaxare in apa de baie, infasoara-te cu prosopul tau mare si ramai in baie cateva minute. Vei simti cum toata tensiunea acumulata in timpul zilei va disparea in doar cateva minute pe care le petreci in micul tau salon de spa de acasa.

Protejeaza-ti picioarele cu un covoras de baie pufos. Atunci cand vei iesi din cada, incalzeste-ti picioarele pe covorasul ales, cu o culoare deschisa, care sa se asorteze cu mobilierul si prosoapele. Vei avea parte de mici sedinte de reflexoterapie chiar atunci cand iesi din cada.

Daca ai o baie mare, cu multa lumina naturala, atunci o vei accesoriza cu un element natural, absolut indispensabil. Alege o planta mare, fara flori, care sa reziste la umiditate si aseaza-o la fereastra.

Pe langa ghiveci poti aseza mici pietre decorative, care sa te ajute sa te relaxezi doar cand le privesti.

Daca baia ta este mica si nu ai spatiu pentru o floare mare, incearca sa iti potrivesti oglinda, pentru a-ti oferi senzatia de mai mult spatiu. O oglinda mare intr-o camera mica iti va oferi spatiul de care ai nevoie.

Culorile alese pentru baie o vor transforma fie intr-un mic loc destinat relaxarii fie intr-unul aglomerat, din care vei dori sa iesi dupa doar cateva minute.

Alege o singura culoare pentru baia ta, iar aceea va fi mata si discreta, nu agresiva si stridenta. Alege nuantele calde, care sa iti permita o mobila in acelasi ton.

Nu uita de spumantul tau favorit, cu aroma de levantica, si uleiurile esentiale care nu vor lipsi din micul tau salon de spa. Pe langa levantica, menta, trandafirii sau rozmarinul sunt aromele perfecte pentru sedintele de spa cu care te vei rasfata in fiecare seara.

Mici lumanari parfumate vor fi asezate pe marginea cazii si a chiuvetei, cu cateva minute inainte ca tu sa intri in baie. Petalele de trandafiri de pe marginea cazii si din apa te vor imbia inca din prima clipa in care vei intra in baie.

Uita de saloanele cosmetice costisitoare, de care poti beneficia un timp limitat. Opteaza pentru relaxarea completa, la tine acasa, acolo unde nu ai limita de timp si unde te poti relaxa in voie.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/08-22-2009/fa-ti-propriul-salon-de-spa-la-tine-acasa-862245




Fa-ti propriul salon de spa la tine acasa - articole medicale - startsanatate