ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Fetele cu mame obeze intra mai repede la pubertate - articole medicale

Fetele cu mame obeze intra mai repede la pubertateGreutatea mamei din momentul sarcinii influenteaza in multe feluri viata copiilor lor. Daca se stia ca copiii mamelor obeze au si ei toate sansele sa fie asa, cercetatorii au descoperit ca fetele femeilor supraponderale intra si mai repede la pubertate.

Mai precis, acestea sunt de trei ori mai predispuse sa aiba prima mentruatie inainte de 12 ani, comparative cu fiicele femeilor cu greutate normala sau mai mica decat media, informeaza Reuters.

Concluziile au fos trase in urma realizarii unui studiu in SUA, de catre cercetatorii de la Institutul National de Sanatate din Bethesda, Maryland, care au chestionat fetele unor femei despre care aveau date legate de greutate si inaltime, culese din momentul sarcinii.

Cercetatorii nu pot explica deocamdata acest fenomen, fiind necesare investigatii ulterioare. O posibila pista ar fi aceea ca mama si fiica ei au aceeasi dieta. O alta ar fi aceea ca greutatea in plus pe care o poarta femeile obeze in timpul sarcinii poate altera dezvoltarea fetusului.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/10-01-2009/fetele-cu-mame-obeze-intra-mai-repede-la-pubertate-904151




Fetele cu mame obeze intra mai repede la pubertate - articole medicale - startsanatate