ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Floarea pasiunii, floarea calmului - articole medicale

Floarea pasiunii, floarea calmuluiColoritul florii pasiunii variaza intre alb, rosu si purpuriu, iar cultivarea ei este dificila pentru ca este sensibila la rece si umiditate.

Cu toate acestea, are numeroase intrebuintari curative, pentru care merita sa o ingrijim pentru a avea o oaza de calm si liniste chiar la noi acasa, informeaza vegetarian-nutrition.info.

Cand stresul zilnic te depaseste, terapia naturista poate fi remediul perfect pentru redobandirea echilibrului psihic. Floarea pasiunii este de fapt floarea calmului si a relaxarii.

Oboseala cronica, lipsa concentrarii, starile de iritare si depresiile dispar dupa un ceai din florile pasiunii, fie uscate sau proaspete. Alaturi de valeriana, sunt florile perfecte pentru depasirea perioadelor tensionate.

Originara din Statele Unite, floarea pasiunii s-a folosit, inca din cele mai vechi timpuri, pentru relaxare. Se administreaza sub forma ceaiurilor si a pastilelor care pot fi achizitionate din magazinele de profil.

Are efect sedativ si nu creaza dependenta. Astfel, vei observa inca din primele zile efectul benefic al ceaiului din floarea pasiunii, iar daca vrei, vei putea renunta la tratamentul tau naturist fara greutate.

Fructele florii pasiunii pot fi adaugate in salate. Au proprietati anticancerigene si reduc riscul dezvoltarii tumorilor.

Specialistii americani nu au identificat efecte adverse ale consumului regulat de floarea pasiunii, tocmai de aceea o poti folosi oricand ai o perioada tensionata, de insomnii sau atacuri de panica.

Doza maxima recomandata este de trei cani de ceai pe zi, pentru un efect rapid. Nu uita ca orice tratament naturist nu poate face minuni, fara o contributie personala determinanta.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/10-13-2009/floarea-pasiunii-floarea-calmului-917090




Floarea pasiunii, floarea calmului - articole medicale - startsanatate