ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Fotbalul, cel mai bun pentru femeile care vor sa slabeasca - articole medicale

Fotbalul, cel mai bun pentru femeile care vor sa slabeascaJogging-ul a fost detronat de masculinul fotbal, un studiu realizat timp de doi ani in Danemarca aratand ca acesta este sportul ideal pentru femeile care isi doresc sa dea jos cateva kilograme.

Potrivit cercetatorilor danezi de la Universitatea din Copenhaga, care au realizat un studiu de doi ani pe 100 de femei pe care le-au impartit in doua grupuri, unul fiind pus sa alerge, altul sa joace fotbal, cel mai mult au avut de castigat femeile care au jucat fotbal.

S-a dovedit ca fotbalul este chiar mai bun decat jogging-ul, acesta marind rezistenta si fiind excelent pentru inima. In plus, fotbalul permite interactiunea dintre membrii echipei, ceea ce face ca pe viitor cei care il practica sa nu renunte atat de usor la el, relateaza Daily Mail.

In plus, fotbalul imbunatateste sprintul si mareste masa musculara, ducand la o ardere accentuata a grasimilor.

Spre deosebire de femeile care alergau, cele care au jucat fotbal au continuat antrenamentele chiar si dupa incheierea studiului. Putine din celalalt grup au continuat insa sa alerge dupa finalizarea studiului ce va aparea saptamana aceasta in Scandinavian Journal of Medicine and Science in Sports.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/10-05-2009/fotbalul-cel-mai-bun-pentru-femeile-care-vor-sa-slabeasca-907923




Fotbalul, cel mai bun pentru femeile care vor sa slabeasca - articole medicale - startsanatate