ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Frumos si sanatos. Alege reteta naturista - articole medicale

Frumos si sanatos. Alege reteta naturistaReteta frumusetii nu o gasesti intotdeauna in tratamentele medicamentoase costisitoare sau procedurile cosmetice daunatoare, care au efect numai pentru o perioada scurta.

Daca vrei sa fii sanatos si frumos in orice situatie si oricand, alege reteta naturista. Rezultatele se vad imediat, iar efectul este de lunga durata, informeaza home-remedies-for-you.com.

Te vei obisnui sa consumi alimentele, fructele si legumele de care organismul tau are nevoie pentru ca el sa fie mereu sanatos si frumos.

Pentru a fi mereu in forma, nu sari peste somnul de noapte si nu il reduce la mai putin de sapte sau opt ore. Este esential pentru functionarea normala a organismului.

Evita pe cat posibil sedentarismul. Mergi pe jos la serviciu, pe bicicleta la sfarsit de saptamana, sau urca pe munte ori pur si simplu plimba-te in parc, dar evita sa nu faci miscare.

Inscrie-te la un curs de yoga, pilates, kegel ori pur si simplu la o sala de fitness si fa miscare organizat, cu un instructor care sa te supravegheze atent.

Inlocuieste alimentele nesanatoase din dieta ta. Uleiul obisnuit il poti inlocui cu cel de masline, ideal pentru salate si gatit. Este mult mai sanatos, hranitor si benefic pentru functionarea digestiva normala.

Treptat, incearca sa inlocuiesti masa de carne cu cea de legume, mai ales daca ea nu lipsea de la nici o masa de-a ta. Renunta la gustarile de la miezul noptii si opreste-te din mancat la sapte seara.

Foarte multe persoane au colesterolul ridicat. Pentru evitarea complicatiilor, incearca sa consumi la micul dejun putin usturoi. Nu numai ca va normaliza valoarea colesterolului, dar te va feri si de racelile nedorite.

Bea apa din belsug, pentru o hidratare corespunzatoare. Fructele nu vor lipsi din alimentatia ta. Un mar la serviciu si o portocala la cina asigura necesarul zilnic de vitamine.

Nu evita laptele, branza, smantana si iaurtul, ideale pentru mesele de la serviciu, unde nu ai timp sa mananci consistent. Calciul este foarte important pentru metabolism si il vei prelua din fiecare masa de lactate.

Renunta la semipreparate, snacksuri si alimente de tip fast food. Contin grasimi in exces, daunatoare organismului tau, care va deveni fragil si expus virozelor.

Sucurile acidulate, care contin indulcitori artificiali, iti afecteaza sistemul digestiv. Inlocuieste-le cu apa plata, putina lamaie sau sucuri naturale de fructe.

Frumusete prin metoda naturista

Spala-te cu apa rece pe fata in fiecare dimineata si seara. Actioneaza precum un tonic facial, iar pielea ta va redeveni neteda si isi va capata aspectul rozaliu si sanatos.

Aplica saptamanal o masca faciala obtinuta din fructe. O banana, un mar sau lamaia fac minuni tenului cu probleme. Iti hranesc pielea in profunzime si vei spune adio punctelor negre si tenului imbacsit.

Adauga in apa de baie cateva picaturi de ulei de masline. Iti catifeleaza pielea si nici va mai fi nevoie sa folosesti crema zilnica de corp.

Mai mult, daca vei combina uleiul de masline cu putina lamaie si un ou vei obtine masca de par perfecta pentru indepartarea impuritatilor si grasimii in exces.

Tot pentru pielea sensibila a fetei si decolteului, poti prepara o crema din iaurt, ulei de masline, putin sare si tarate. Vei obtine o masca abraziva care va indeparta celulele moarte si iti va hrani pielea in profunzime.

Uleiul de masline este remediul perfect pentru tratarea alergiilor si eczemelor. Aplica pe zona afectata in fiecare dimineata si seara si vei observa efectele dupa doar cateva zile.

Vitamina E este foarte importanta pentru tenul tau, dar si pentru sanatatea ochilor. Tocmai de aceea nu evita sa consumi varza, spanac, sau morcovi.

Poti prepara si masti de corp din sucul de morcovi, cu care masezi zonele corporale lipsite de vigoare. Dimineata, dupa periajul zilnic, maseaza si buzele cu periuta ta de dinti. Vei indeparta celulele moarte, iar buzele tale vor redeveni moi si senzuale.

Spala dintii, macar o data pe zi, cu suc de lamaie si sare. Sanatatea orala este foarte importanta pentru frumusete ta, deci nu uita sa iti ingrijesti delicat dintii si sa reduci consumul de cafea, principalul motiv al dintilor ingalbeniti si al excesului de tartru.

Nu uita de micile tale sedinte de aromaterapie din fiecare seara. Uleiurile esentiale de levantica, musetel, trandafiri nu vor lipsi din trusa ta cosmetica.

Diluate in putina apa, uleiurile esentiale sunt perfecte pentru o relaxare completa si un somn linistit.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/08-16-2009/frumos-si-sanatos-alege-reteta-naturista-854777




Frumos si sanatos. Alege reteta naturista - articole medicale - startsanatate