ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Gastroenterita - Ce spune medicul - articole medicale

Gastroenterita - Ce spune mediculGastroenterita este o afectiune care produce inflamatia si iritarea stomacului si a intestinelor, fiind cauzata de bacterii si alti agenti nocivi.

Este contagioasa si produce dureri, diaree, greata, crampe abdominale severe si voma, dupa cum declara pentru Ziare.com dr. Bogdan Macadon.

Mai pot sa apara migrene, dureri musculare si chiar probleme respiratorii, intreaga problema semanand mai degraba cu o raceala.

Cauzele gastroenteritei

Aceasta afectiune are foarte multe cauze posibile, virusurile si bacteriile fiind cele mai comune. Acestea sunt foarte contagioase si se iau prin consumul de apa si mancare contaminata. Oamenii iau problema din apa sau nespalandu-se pe maini.

Poate sa fie vorba despre rotavirusuri, adenovirusuri, Escherichia coli sau alti agenti asemanatori.

Simptomele, pe langa cele mentionate mai sus, mai includ si febra, deshidratare, scaderea cantitatii de urina, gura uscata, lipsa transpiratiei, voma ce persista mai mult de 48 de ore.

Este bine sa cauti ajutor de specialitate odata ce observi aceste semne, mai ales in cazul in care observi urme de sange in voma sau diaree.

Este foarte importanta hidratarea continua, care poate fi facuta pe cale intravenoasa la spital, asta pe langa alte medicamente de calmare a iritatiilor si inflamatiilor.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/boli/gastroenterita-ce-spune-medicul-1193043




Gastroenterita - Ce spune medicul - articole medicale - startsanatate